Nabeschouwing Venezia - Udinese (1-2) || Serie A 2021/2022

Zondag 10 april 2022 - 15:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Venezia het zondag 10 april 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Pierluigi Penzo in Venezia.

Via de Venezia - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Venezia - Udinese (1-2)

Het Serie A duel tussen Venezia en Udinese is onder leiding van scheidsrechter Marco Guida geëindigd in een 1-2 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 35 minuten. G. Deulofeu maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Udinese vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Venezia kwam in de 86e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Henry, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 94e minuut zette R. Becao zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Udinese de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Guida, waardoor Udinese dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Venezia - Udinese 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Venezia - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Venezia Gele kaart voor G. Busio Venezia
18' Gele kaart Venezia Gele kaart voor M. Cuisance Venezia
18' Gele kaart Udinese Gele kaart voor T. Arslan Udinese
28' Gele kaart Venezia Gele kaart voor R. Haps Venezia
35' Penalty Udinese Penalty G. Deulofeu Udinese 0-1
52' Wissel Venezia Wissel M. Aramu voor M. Cuisance Venezia
52' Wissel Venezia Wissel A. Vacca voor G. Busio Venezia
57' Wissel Venezia Wissel S. Kiyine voor T. Ebuehi Venezia
58' Wissel Venezia Wissel D. Okereke voor D. Johnsen Venezia
59' Gele kaart Venezia Gele kaart voor T. Henry Venezia
61' Gele kaart Venezia Gele kaart voor P. Ceccaroni Venezia
62' Gele kaart Udinese Gele kaart voor D. Udogie Udinese
68' Wissel Udinese Wissel I. Success voor G. Deulofeu Udinese
68' Wissel Udinese Wissel L. Samardzic voor T. Arslan Udinese
72' Wissel Udinese Wissel M. Zeegelaar voor D. Udogie Udinese
73' Wissel Venezia Wissel Nani voor D. Crnigoj Venezia
74' Gele kaart Venezia Gele kaart voor E. Ampadu Venezia
77' Gele kaart Venezia Gele kaart voor Nani Venezia
83' Wissel Udinese Wissel B. Soppy voor N. Molina Udinese
83' Wissel Udinese Wissel M. Jajalo voor J. Makengo Udinese
86' Doelpunt Venezia Doelpunt T. Henry Venezia 1-1
94' Doelpunt Udinese Doelpunt R. Becao met assist van L. Samardzic Udinese 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Venezia - Udinese
Opstellingen Venezia - Udinese
De opstellingen van Venezia en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Venezia gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Udinese zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Venezia - Udinese

Venezia en Udinese treffen elkaar in de 32e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Venezia en Udinese in de Serie A vond plaats op 27 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Udinese. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Udinese favoriet. 1 keer wist de ploeg van Venezia te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Venezia. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Venezia 0
Winst Udinese 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Venezia op een 19e positie staat, terwijl we Udinese terugvinden op de 14e plaats.