Nabeschouwing Bologna - Hellas Verona (1-1) || Serie A 2022/2023

Zondag 21 augustus 2022 - 20:45 uur



In de Serie A 2022/2023 neemt Bologna het zondag 21 augustus 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hellas Verona. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - Hellas Verona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Hellas Verona (1-1)

De Serie A 2022/2023 wedstrijd tussen Bologna en Hellas Verona geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door M. Arnautovic, waarmee Bologna met 1-0 de leiding nam. Hellas Verona kwam na 43 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van T. Henry, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 78e minuut moest Bologna verder met een man minder nadat R. Orsolini een rode kaart had gekregen. Het lukte Hellas Verona in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Bologna - Hellas Verona
Goals
1
1
Balbezit
53%
47%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
18
18
Schoten op doel
6
4
Aanvallen
89
121
Gevaarlijke aanvallen
35
39
Passes
352
309
Overtredingen
10
14
Buitenspel
1
5
Corners
9
8
Wissels
3
3
LIVE Bologna - Hellas Verona 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Hellas Verona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Doelpunt Bologna Doelpunt M. Arnautovic met assist van D. Kasius Bologna 1-0
23' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor M. Hongla Hellas Verona
26' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor D. Coppola Hellas Verona
43' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt T. Henry met assist van D. Lazović Hellas Verona 1-1
44' VAR: Afgekeurd doelpunt R. Orsolini Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel R. Orsolini Bologna
47' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor K. Gunter Hellas Verona
52' Wissel Hellas Verona Wissel F. Terracciano voor D. Faraoni Hellas Verona
53' Gele kaart Bologna Gele kaart voor K. Bonifazi Bologna
64' Wissel Bologna Wissel C. Lykogiannis voor D. Kasius Bologna
64' Wissel Bologna Wissel E. Vignato voor R. Soriano Bologna
78' Rode kaart Bologna Rode kaart voor R. Orsolini Bologna
81' Wissel Hellas Verona Wissel M. Veloso voor M. Hongla Hellas Verona
87' Gele kaart Bologna Gele kaart voor N. Dominguez Bologna
89' Wissel Hellas Verona Wissel M. Djuric voor T. Henry Hellas Verona
89' Wissel Bologna Wissel M. Aebischer voor N. Dominguez Bologna
90' Gele kaart Bologna Gele kaart voor M. Arnautovic Bologna
Video hoogtepunten en samenvatting Bologna - Hellas Verona
Opstellingen Bologna - Hellas Verona
De opstellingen van Bologna en Hellas Verona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bologna gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Hellas Verona zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Gabriele Cioffi
Basiselftal Hellas Verona
# Speler Pos.
1 Lorenzo Montipò K
21 Koray Günter V
45 Panagiotis Retsos V
42 Diego Coppola V
5 Marco Davide Faraoni M
8 Darko Lazović M
61 Adrien Tameze M
18 Martin Hongla M
14 Ivan Ilić M
9 Thomas Henry A
11 Kevin Lasagna A
Voorbeschouwing Bologna - Hellas Verona

Bologna en Hellas Verona treffen elkaar in de 2e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matteo Marcenaro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bologna en Hellas Verona in de Serie A vond plaats op 21 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hellas Verona. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Bologna favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Hellas Verona slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bologna 5
Winst Hellas Verona 3
Gelijkspel 4
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bologna op een 16e positie staat, terwijl we Hellas Verona terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Bologna - Hellas Verona Opstelling Bologna Opstelling Hellas Verona Live Bologna - Hellas Verona Live Bologna - Hellas Verona kijken Bologna - Hellas Verona kijken Live Bologna - Hellas Verona stream Bologna - Hellas Verona Fox Sports Nabeschouwing Bologna - Hellas Verona Uitslag Bologna - Hellas Verona Statistieken Bologna - Hellas Verona Serie A 2022/2023 Bologna - Hellas Verona wedden Bologna - Hellas Verona gokken Bologna - Hellas Verona Unibet