Nabeschouwing Bologna - Torino (2-1) || Serie A 2022/2023

Zondag 6 november 2022 - 12:30 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Bologna het zondag 6 november 2022 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Torino (2-1)

Het Serie A duel tussen Bologna en Torino is onder leiding van scheidsrechter Antonio Giua geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bologna. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 26 minuten. S. Lukic maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Torino vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Bologna kwam in de 64e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Orsolini, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 73e minuut zette S. Posch zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Bologna de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Antonio Giua, waardoor Bologna dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bologna - Torino 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Wissel Torino Wissel Y. Karamoh voor P. Pellegri Torino
24' Gele kaart Bologna Gele kaart voor J. Lucumi Bologna
26' Penalty Torino Penalty S. Lukic Torino 0-1
46' Wissel Bologna Wissel E. Vignato voor M. Barrow Bologna
46' Wissel Bologna Wissel C. Lykogiannis voor A. Cambiaso Bologna
58' Wissel Bologna Wissel R. Soriano voor L. Ferguson Bologna
58' Wissel Bologna Wissel R. Orsolini voor M. Aebischer Bologna
64' Doelpunt Bologna Doelpunt R. Orsolini met assist van E. Vignato Bologna 1-1
66' Wissel Torino Wissel M. Vojvoda voor V. Lazaro Torino
66' Wissel Torino Wissel N. Radonjic voor N. Vlasic Torino
73' Doelpunt Bologna Doelpunt S. Posch met assist van R. Soriano Bologna 2-1
73' Gele kaart Torino Gele kaart voor V. Milinkovic-Savic Torino
77' Gele kaart Bologna Gele kaart voor E. Vignato Bologna
81' Wissel Torino Wissel R. Rodriguez voor A. Buongiorno Torino
81' Wissel Torino Wissel D. Seck voor W. Singo Torino
85' Gele kaart Torino Gele kaart voor S. Ricci Torino
87' Wissel Bologna Wissel J. Schouten voor N. Dominguez Bologna
93' Gele kaart Torino Gele kaart voor M. Vojvoda Torino
95' Gele kaart Bologna Gele kaart voor L. Skorupski Bologna
Video hoogtepunten en samenvatting Bologna - Torino
Opstellingen Bologna - Torino
De opstellingen van Bologna en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bologna gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Torino zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Bologna - Torino

Bologna en Torino treffen elkaar in de 13e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Giua en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bologna en Torino in de Serie A vond plaats op 6 maart 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Torino favoriet. 8 keer wist de ploeg van Bologna te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Bologna. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bologna 4
Winst Torino 8
Gelijkspel 8
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bologna op een 13e positie staat, terwijl we Torino terugvinden op de 10e plaats.