Nabeschouwing Cremonese - Napoli (1-4) || Serie A 2022/2023

Zondag 9 oktober 2022 - 18:00 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Cremonese het zondag 9 oktober 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giovanni Zini in Cremona.

Via de Cremonese - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cremonese - Napoli (1-4)

Het Serie A duel tussen Cremonese en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Rosario Abisso geëindigd in een 1-4 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 26 minuten. M. Politano maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Napoli vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Cremonese kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Dessers, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 76e minuut zette G. Simeone zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Napoli de leiding in de wedstrijd nam.

Na 92 minuten werd de voorsprong voor Napoli vergroot nadat H. Lozano de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 94e minuut wist M. Olivera namens Napoli de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Rosario Abisso bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Napoli.

LIVE Cremonese - Napoli 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cremonese - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor L. Zanimacchia Cremonese
26' Penalty Napoli Penalty M. Politano Napoli 0-1
46' Wissel Cremonese Wissel D. Okereke voor L. Zanimacchia Cremonese
47' Doelpunt Cremonese Doelpunt C. Dessers met assist van S. Ascacibar Cremonese 1-1
57' Wissel Napoli Wissel G. Simeone voor T. Ndombele Napoli
62' Wissel Cremonese Wissel G. Escalante voor F. Afena-Gyan Cremonese
69' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor L. Sernicola Cremonese
71' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor E. Valeri Cremonese
72' Wissel Cremonese Wissel C. Buonaiuto voor E. Valeri Cremonese
73' Wissel Cremonese Wissel E. Aiwu voor C. Dessers Cremonese
73' Wissel Napoli Wissel P. Zielinski voor G. Raspadori Napoli
73' Wissel Napoli Wissel H. Lozano voor M. Politano Napoli
76' Doelpunt Napoli Doelpunt G. Simeone met assist van M. Rui Napoli 1-2
79' Wissel Cremonese Wissel D. Ciofani voor S. Ascacibar Cremonese
82' Wissel Napoli Wissel M. Olivera voor M. Rui Napoli
82' Wissel Napoli Wissel L. Ostigard voor A. Rrahmani Napoli
92' Doelpunt Napoli Doelpunt H. Lozano met assist van K. Kvaratskhelia Napoli 1-3
94' Doelpunt Napoli Doelpunt M. Olivera met assist van G. Di Lorenzo Napoli 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Cremonese - Napoli
Opstellingen Cremonese - Napoli
De opstellingen van Cremonese en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cremonese gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Cremonese - Napoli

Cremonese en Napoli treffen elkaar in de 9e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rosario Abisso en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cremonese en Napoli elkaar treffen in de Serie A.

Winst Cremonese 0
Winst Napoli 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cremonese op een 19e positie staat, terwijl we Napoli terugvinden op de 2e plaats.