Nabeschouwing Cremonese - Sampdoria (0-1) || Serie A 2022/2023

Maandag 24 oktober 2022 - 18:30 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Cremonese het maandag 24 oktober 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Sampdoria. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giovanni Zini in Cremona.

Via de Cremonese - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cremonese - Sampdoria (0-1)

Het Serie A duel tussen Cremonese en Sampdoria is onder leiding van scheidsrechter Fabio Maresca geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sampdoria. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 74e minuut dacht Sampdoria op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Meite. Helaas voor Sampdoria werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Fabio Maresca niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE Cremonese - Sampdoria 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cremonese - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor O. Colley Sampdoria
7' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor C. Dessers Sampdoria
30' Wissel Sampdoria Wissel A. Sabiri voor Sampdoria
46' Wissel Sampdoria Wissel G. Villar voor V. Verre Sampdoria
46' Wissel Sampdoria Wissel T. Augello voor N. Murru Sampdoria
54' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor M. Leris I. Pussetto Sampdoria
59' Wissel Sampdoria Wissel B. Amione voor Sampdoria
61' Wissel Sampdoria Wissel M. Gabbiadini voor A. Sabiri Sampdoria
61' Wissel Cremonese Wissel G. Yepes voor T. Rincon Cremonese
65' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor D. Ciofani C. Dessers Cremonese
67' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor L. Sernicola Cremonese
70' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor C. Pickel Sampdoria
74' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor M. Gabbiadini Cremonese
74' Doelpunt Sampdoria Doelpunt S. Meite Sampdoria
78' Wissel Cremonese Wissel O. Colley voor M. Gabbiadini Cremonese 0-1
82' Wissel Cremonese Wissel C. Buonaiuto voor L. Lochoshvili Cremonese
82' Wissel Cremonese Wissel G. Quagliata voor E. Valeri Cremonese
82' Wissel Cremonese Wissel M. Castagnetti voor C. Pickel Cremonese
82' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor F. Afena-Gyan S. Meite Sampdoria
90' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor D. Stankovic Sampdoria
Video hoogtepunten en samenvatting Cremonese - Sampdoria
Opstellingen Cremonese - Sampdoria
De opstellingen van Cremonese en Sampdoria zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cremonese gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Sampdoria zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Cremonese - Sampdoria

Cremonese en Sampdoria treffen elkaar in de 11e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Maresca en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cremonese en Sampdoria elkaar treffen in de Serie A.

Winst Cremonese 0
Winst Sampdoria 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cremonese op een 19e positie staat, terwijl we Sampdoria terugvinden op de 20e plaats.