Nabeschouwing Cremonese - Sassuolo (0-0) || Serie A 2022/2023

Zondag 4 september 2022 - 12:30 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Cremonese het zondag 4 september 2022 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giovanni Zini in Cremona.

Via de Cremonese - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cremonese - Sassuolo (0-0)

De Serie A 2022/2023 wedstrijd tussen Cremonese en Sassuolo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Cremonese en Sassuolo gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Sassuolo kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Luca Pairetto niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Cremonese - Sassuolo 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cremonese - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor K. Thorstvedt Sassuolo
55' Wissel Sassuolo Wissel Matheus Henrique voor K. Thorstvedt Sassuolo
61' Wissel Cremonese Wissel G. Quagliata voor E. Valeri Cremonese
61' Wissel Cremonese Wissel M. Castagnetti voor L. Zanimacchia Cremonese
75' Wissel Sassuolo Wissel A. Harroui voor G. Kyriakopoulos Sassuolo
75' Wissel Sassuolo Wissel K. Ayhan voor D. Frattesi Sassuolo
76' Wissel Cremonese Wissel F. Tsadjout voor C. Dessers Cremonese
76' Wissel Cremonese Wissel C. Buonaiuto voor D. Okereke Cremonese
78' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor F. Tsadjout Cremonese
82' Wissel Sassuolo Wissel A. Alvarez voor A. Lauriente Sassuolo
83' Wissel Cremonese Wissel D. Ciofani voor C. Pickel Cremonese
Video hoogtepunten en samenvatting Cremonese - Sassuolo
Opstellingen Cremonese - Sassuolo
De opstellingen van Cremonese en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cremonese gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Cremonese - Sassuolo

Cremonese en Sassuolo treffen elkaar in de 5e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Pairetto en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cremonese en Sassuolo elkaar treffen in de Serie A.

Winst Cremonese 0
Winst Sassuolo 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cremonese op een 19e positie staat, terwijl we Sassuolo terugvinden op de 12e plaats.