Nabeschouwing Cremonese - Torino (1-2) || Serie A 2022/2023

Zaterdag 27 augustus 2022 - 18:30 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Cremonese het zaterdag 27 augustus 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giovanni Zini in Cremona.

Via de Cremonese - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cremonese - Torino (1-2)

Het Serie A duel tussen Cremonese en Torino is onder leiding van scheidsrechter Paolo Valeri geëindigd in een 1-2 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door N. Vlasic, waarmee Torino met 0-1 de leiding nam. Torino vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Radonjic op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut wist Cremonese de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via L. Sernicola. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Cremonese kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Paolo Valeri, waardoor Torino dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Cremonese - Torino 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cremonese - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Torino Doelpunt N. Vlasic Torino 0-1
54' Gele kaart Torino Gele kaart voor O. Aina Torino
56' Wissel Torino Wissel M. Vojvoda voor O. Aina Torino
62' Wissel Cremonese Wissel L. Sernicola voor J. Baez Cremonese
62' Wissel Cremonese Wissel C. Buonaiuto voor L. Zanimacchia Cremonese
64' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Buongiorno Torino
65' Doelpunt Torino Doelpunt N. Radonjic met assist van M. Vojvoda Torino 0-2
69' Wissel Cremonese Wissel S. Ascacibar voor C. Pickel Cremonese
70' Wissel Torino Wissel K. Djidji voor A. Buongiorno Torino
80' Doelpunt Cremonese Doelpunt L. Sernicola met assist van C. Dessers Cremonese 1-2
81' Gele kaart Torino Gele kaart voor K. Linetty Torino
85' Wissel Torino Wissel S. Lukic voor N. Radonjic Torino
85' Wissel Torino Wissel P. Pellegri voor A. Sanabria Torino
85' Wissel Cremonese Wissel D. Ciofani voor G. Escalante Cremonese
85' Wissel Cremonese Wissel G. Quagliata voor E. Aiwu Cremonese
Video hoogtepunten en samenvatting Cremonese - Torino
Opstellingen Cremonese - Torino
De opstellingen van Cremonese en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cremonese gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Torino zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Cremonese - Torino

Cremonese en Torino treffen elkaar in de 3e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Valeri en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cremonese en Torino elkaar treffen in de Serie A.

Winst Cremonese 0
Winst Torino 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cremonese op een 18e positie staat, terwijl we Torino terugvinden op de 9e plaats.