Nabeschouwing Empoli - Hellas Verona (1-1) || Serie A 2022/2023

Woensdag 31 augustus 2022 - 18:30 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Empoli het woensdag 31 augustus 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Hellas Verona. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani in Empoli.

Via de Empoli - Hellas Verona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Hellas Verona (1-1)

De Serie A 2022/2023 wedstrijd tussen Empoli en Hellas Verona geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door T. Baldanzi, waarmee Empoli met 1-0 de leiding nam. Hellas Verona kwam na 69 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Y. Kallon, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Empoli - Hellas Verona 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Hellas Verona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor D. Faraoni Hellas Verona
26' Doelpunt Empoli Doelpunt T. Baldanzi met assist van S. Lammers Empoli 1-0
34' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor F. Ceccherini Hellas Verona
38' Wissel Empoli Wissel N. Bajrami voor T. Baldanzi Empoli
46' Wissel Hellas Verona Wissel I. Hien voor F. Ceccherini Hellas Verona
46' Wissel Hellas Verona Wissel M. Veloso voor M. Hongla Hellas Verona
46' Wissel Hellas Verona Wissel F. Terracciano voor D. Faraoni Hellas Verona
64' Wissel Empoli Wissel R. Marin voor A. Grassi Empoli
64' Wissel Empoli Wissel L. Henderson voor N. Haas Empoli
66' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor P. Dawidowicz Hellas Verona
67' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor M. Veloso Hellas Verona
67' Wissel Hellas Verona Wissel J. Doig voor A. Tameze Hellas Verona
67' Wissel Hellas Verona Wissel Y. Kallon voor K. Lasagna Hellas Verona
69' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt Y. Kallon met assist van J. Doig Hellas Verona 1-1
83' Wissel Empoli Wissel M. Destro voor S. Lammers Empoli
83' Wissel Empoli Wissel J. Fazzini voor M. Satriano Empoli
Video hoogtepunten en samenvatting Empoli - Hellas Verona
Opstellingen Empoli - Hellas Verona
De opstellingen van Empoli en Hellas Verona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Empoli gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Hellas Verona zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Gabriele Cioffi
Voorbeschouwing Empoli - Hellas Verona

Empoli en Hellas Verona treffen elkaar in de 4e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Serra en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Empoli en Hellas Verona in de Serie A vond plaats op 20 maart 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Empoli als Hellas Verona wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Empoli 2
Winst Hellas Verona 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Empoli op een 14e positie staat, terwijl we Hellas Verona terugvinden op de 17e plaats.