Nabeschouwing Inter Milan - Cremonese (3-1) || Serie A 2022/2023

Dinsdag 30 augustus 2022 - 20:45 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Inter Milan het dinsdag 30 augustus 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cremonese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Inter Milan - Cremonese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Cremonese (3-1)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Cremonese is onder leiding van scheidsrechter Francesco Fourneau geëindigd in een 3-1 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door J. Correa, waarmee Inter met 1-0 de leiding nam. Inter vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Barella op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut volgde een derde treffer van Inter, waarmee L. Martinez zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 90 minuten deed D. Okereke iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Cremonese werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Cremonese echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Inter Milan.

LIVE Inter Milan - Cremonese 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Cremonese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Inter Doelpunt J. Correa Inter 1-0
38' Doelpunt Inter Doelpunt N. Barella met assist van H. Calhanoglu Inter 2-0
46' Wissel Cremonese Wissel L. Zanimacchia voor S. Ascacibar Cremonese
50' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor C. Dessers Cremonese
55' Wissel Inter Wissel L. Martinez voor J. Correa Inter
66' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor E. Aiwu Cremonese
67' Wissel Cremonese Wissel S. Di Carmine voor C. Dessers Cremonese
67' Wissel Cremonese Wissel E. Valeri voor G. Quagliata Cremonese
67' Wissel Cremonese Wissel J. Vasquez voor L. Lochoshvili Cremonese
72' Wissel Inter Wissel K. Asllani voor M. Brozovic Inter
72' Wissel Inter Wissel D. DAmbrosio voor F. Dimarco Inter
76' Doelpunt Inter Doelpunt L. Martinez met assist van N. Barella Inter 3-0
79' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor J. Vasquez Cremonese
79' Wissel Inter Wissel R. Bellanova voor D. Dumfries Inter
79' Wissel Inter Wissel R. Gosens voor M. Darmian Inter
81' Wissel Cremonese Wissel M. Castagnetti voor E. Aiwu Cremonese
90' Doelpunt Cremonese Doelpunt D. Okereke met assist van G. Escalante Cremonese 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Cremonese
Opstellingen Inter Milan - Cremonese
De opstellingen van Inter Milan en Cremonese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Cremonese zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Cremonese

Inter Milan en Cremonese treffen elkaar in de 4e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Francesco Fourneau en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Inter Milan en Cremonese elkaar treffen in de Serie A.

Winst Inter Milan 0
Winst Cremonese 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter Milan op een 7e positie staat, terwijl we Cremonese terugvinden op de 19e plaats.