Nabeschouwing Inter Milan - Juventus (0-1) || Serie A 2022/2023

Zondag 19 maart 2023 - 20:45 uur



In de Serie A 2022/2023 neemt Inter Milan het zondag 19 maart 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Inter Milan - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Juventus (0-1)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Juventus is onder leiding van scheidsrechter Daniele Chiffi geëindigd in een 0-1 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Inter Milan - Juventus
LIVE Inter Milan - Juventus 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Juventus
Opstellingen Inter Milan - Juventus

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Inter Milan - Juventus

Inter Milan en Juventus treffen elkaar in de 27e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Chiffi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Juventus in de Serie A vond plaats op 6 november 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 33 duels tussen beide teams is Juventus favoriet. 18 keer wist de ploeg van Inter Milan te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Inter Milan. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Inter Milan 6
Winst Juventus 18
Gelijkspel 9
Totaal 33

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter Milan op een 3e positie staat, terwijl we Juventus terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Inter Milan - Juventus Opstelling Inter Milan Opstelling Juventus Live Inter Milan - Juventus Live Inter Milan - Juventus kijken Inter Milan - Juventus kijken Live Inter Milan - Juventus stream Inter Milan - Juventus Fox Sports Nabeschouwing Inter Milan - Juventus Uitslag Inter Milan - Juventus Statistieken Inter Milan - Juventus Serie A 2022/2023 Inter Milan - Juventus wedden Inter Milan - Juventus gokken Inter Milan - Juventus Unibet