Nabeschouwing Inter Milan - Salernitana (2-0) || Serie A 2022/2023

Zondag 16 oktober 2022 - 12:30 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Inter Milan het zondag 16 oktober 2022 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Salernitana. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Inter Milan - Salernitana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Salernitana (2-0)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Salernitana is onder leiding van scheidsrechter Juan Luca Sacchi geëindigd in een 2-0 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door L. Martinez, waarmee Inter met 1-0 de leiding nam. Inter vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Barella op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Inter Milan.

LIVE Inter Milan - Salernitana 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Salernitana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Inter Doelpunt L. Martinez met assist van N. Barella Inter 1-0
17' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor F. Daniliuc Salernitana
58' Doelpunt Inter Doelpunt N. Barella met assist van H. Calhanoglu Inter 2-0
60' Wissel Salernitana Wissel F. Bonazzoli voor K. Piatek Salernitana
60' Wissel Salernitana Wissel D. Valencia voor G. Kastanos Salernitana
63' Wissel Inter Wissel R. Gosens voor F. Dimarco Inter
72' Wissel Inter Wissel J. Correa voor E. Dzeko Inter
72' Wissel Inter Wissel K. Asllani voor H. Mkhitaryan Inter
76' Wissel Salernitana Wissel E. Bohinen voor T. Vilhena Salernitana
81' Wissel Salernitana Wissel D. Bronn voor P. Mazzocchi Salernitana
81' Wissel Salernitana Wissel J. Sambia voor L. Pirola Salernitana
89' Wissel Inter Wissel R. Bellanova voor D. Dumfries Inter
89' Wissel Inter Wissel M. Darmian voor H. Calhanoglu Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Salernitana
Opstellingen Inter Milan - Salernitana
De opstellingen van Inter Milan en Salernitana zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Salernitana zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Salernitana

Inter Milan en Salernitana treffen elkaar in de 10e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Luca Sacchi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Salernitana in de Serie A vond plaats op 4 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Salernitana slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Inter Milan 2
Winst Salernitana 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter Milan op een 8e positie staat, terwijl we Salernitana terugvinden op de 12e plaats.