Nabeschouwing Juventus - Spezia (2-0) || Serie A 2022/2023

Woensdag 31 augustus 2022 - 20:45 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Juventus het woensdag 31 augustus 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Spezia. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Spezia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Spezia (2-0)

Het Serie A duel tussen Juventus en Spezia is onder leiding van scheidsrechter Andrea Colombo geëindigd in een 2-0 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door D. Vlahovic, waarmee Juventus met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Juventus opnieuw te scoren. In de 92e minuut was het A. Milik die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Juventus.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Juventus.

LIVE Juventus - Spezia 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Spezia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Juventus Doelpunt D. Vlahovic Juventus 1-0
11' Gele kaart Spezia Gele kaart voor S. Bastoni Spezia
43' Wissel Juventus Wissel M. Perin voor W. Szczesny Juventus
54' Wissel Juventus Wissel F. Kostic voor J. Cuadrado Juventus
54' Wissel Juventus Wissel A. Di Maria voor M. Kean Juventus
60' Wissel Spezia Wissel D. Strelec voor E. Gyasi Spezia
60' Wissel Spezia Wissel K. Agudelo voor V. Kovalenko Spezia
72' Wissel Spezia Wissel J. Sala voor S. Bastoni Spezia
73' Gele kaart Spezia Gele kaart voor E. Holm Spezia
85' Wissel Spezia Wissel L. Sanca voor M. Bourabia Spezia
85' Wissel Spezia Wissel M. E. Ellertsson voor E. Holm Spezia
85' Wissel Juventus Wissel Alex Sandro voor Bremer Juventus
85' Wissel Juventus Wissel A. Milik voor D. Vlahovic Juventus
92' Doelpunt Juventus Doelpunt A. Milik met assist van F. Miretti Juventus 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Spezia
Opstellingen Juventus - Spezia
De opstellingen van Juventus en Spezia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Spezia zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Juventus - Spezia

Juventus en Spezia treffen elkaar in de 4e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andrea Colombo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Spezia in de Serie A vond plaats op 6 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Spezia slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Juventus 4
Winst Spezia 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Juventus op een 9e positie staat, terwijl we Spezia terugvinden op de 13e plaats.