Nabeschouwing Lecce - Fiorentina (1-1) || Serie A 2022/2023

Maandag 17 oktober 2022 - 20:45 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Lecce het maandag 17 oktober 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Via del Mare in Lecce.

Via de Lecce - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lecce - Fiorentina (1-1)

De Serie A 2022/2023 wedstrijd tussen Lecce en Fiorentina geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door A. Ceesay, waarmee Lecce met 1-0 de leiding nam. Fiorentina kwam na 48 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van C. Kouame, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 95e minuut kreeg A. Gallo van Lecce voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Lecce de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Lecce - Fiorentina 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lecce - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Wissel Fiorentina Wissel A. Cabral voor L. Jovic Fiorentina
15' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor R. Mandragora Fiorentina
27' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor C. Kouame Fiorentina
38' VAR: Afgekeurd doelpunt A. Mendonça Cabral Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel A. Mendonça Cabral Fiorentina
40' Gele kaart Lecce Gele kaart voor A. Blin Lecce
43' Doelpunt Lecce Doelpunt A. Ceesay met assist van J. Gonzalez Lecce 1-0
48' Doelpunt Fiorentina Doelpunt C. Kouame met assist van A. Cabral Fiorentina 1-1
50' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor P. Terracciano Fiorentina
58' Gele kaart Lecce Gele kaart voor G. Strefezza Lecce
59' Wissel Fiorentina Wissel A. Duncan voor R. Mandragora Fiorentina
59' Wissel Fiorentina Wissel N. Milenkovic voor Igor Fiorentina
60' Gele kaart Lecce Gele kaart voor S. Umtiti Lecce
69' Wissel Lecce Wissel K. Bistrovic voor K. Askildsen Lecce
74' Wissel Lecce Wissel F. Di Francesco voor L. Banda Lecce
83' Wissel Fiorentina Wissel J. Ikone voor C. Kouame Fiorentina
88' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor L. Martinez Quarta Fiorentina
89' Wissel Lecce Wissel V. Gendrey voor S. Umtiti Lecce
89' Wissel Lecce Wissel T. J. Helgason voor J. Gonzalez Lecce
90' Wissel Lecce Wissel R. Oudin voor G. Strefezza Lecce
94' Gele kaart Lecce Gele kaart voor A. Gallo Lecce
95' Tweede gele kaart Lecce Tweede gele kaart voor A. Gallo Lecce
96' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor V. Italiano Fiorentina
Video hoogtepunten en samenvatting Lecce - Fiorentina
Opstellingen Lecce - Fiorentina
De opstellingen van Lecce en Fiorentina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lecce gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fiorentina zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Lecce - Fiorentina

Lecce en Fiorentina treffen elkaar in de 10e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Massimi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lecce en Fiorentina in de Serie A vond plaats op 15 juli 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fiorentina. Op basis van de afgelopen 10 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Lecce als Fiorentina wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Lecce 4
Winst Fiorentina 4
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lecce op een 16e positie staat, terwijl we Fiorentina terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.