Nabeschouwing Lecce - Inter Milan (1-2) || Serie A 2022/2023

Zaterdag 13 augustus 2022 - 20:45 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Lecce het zaterdag 13 augustus 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Via del Mare in Lecce.

Via de Lecce - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lecce - Inter Milan (1-2)

Het Serie A duel tussen Lecce en Inter Milan is onder leiding van scheidsrechter Alessandro Prontera geëindigd in een 1-2 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Inter kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van R. Lukaku. Lecce kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Ceesay, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 94e minuut zette D. Dumfries zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Inter de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alessandro Prontera, waardoor Inter Milan dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lecce - Inter Milan 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lecce - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Inter Doelpunt R. Lukaku met assist van M. Darmian Inter 0-1
21' Wissel Lecce Wissel A. Blin voor M. Cetin Lecce
32' Gele kaart Lecce Gele kaart voor F. Baschirotto Lecce
48' Doelpunt Lecce Doelpunt A. Ceesay met assist van F. Di Francesco Lecce 1-1
55' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Brozovic Inter
57' Wissel Inter Wissel H. Mkhitaryan voor M. Brozovic Inter
57' Wissel Inter Wissel A. Bastoni voor R. Gosens Inter
63' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Darmian Inter
64' Wissel Lecce Wissel L. Colombo voor A. Ceesay Lecce
67' Wissel Inter Wissel D. Dumfries voor M. Darmian Inter
67' Wissel Inter Wissel E. Dzeko voor H. Calhanoglu Inter
74' Wissel Lecce Wissel T. J. Helgason voor J. Gonzalez Lecce
74' Wissel Lecce Wissel L. Banda voor F. Di Francesco Lecce
74' Wissel Lecce Wissel M. Listkowski voor K. Bistrovic Lecce
82' Gele kaart Lecce Gele kaart voor A. Blin Lecce
87' Gele kaart Lecce Gele kaart voor L. Colombo Lecce
88' Wissel Inter Wissel J. Correa voor M. Skriniar Inter
94' Doelpunt Inter Doelpunt D. Dumfries met assist van L. Martinez Inter 1-2
95' Gele kaart Lecce Gele kaart voor M. Hjulmand Lecce
Video hoogtepunten en samenvatting Lecce - Inter Milan
Opstellingen Lecce - Inter Milan
De opstellingen van Lecce en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lecce gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lecce - Inter Milan

Lecce en Inter Milan treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alessandro Prontera en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Lecce en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 19 januari 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 7 keer wist de ploeg van Lecce te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Lecce. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.