Nabeschouwing Milan - Monza (4-1) || Serie A 2022/2023

Zaterdag 22 oktober 2022 - 18:00 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Milan het zaterdag 22 oktober 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Monza. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Milan - Monza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Monza (4-1)

Het Serie A duel tussen Milan en Monza is onder leiding van scheidsrechter Livio Marinelli geëindigd in een 4-1 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door B. Diaz, waarmee Milan met 1-0 de leiding nam. Milan vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Diaz op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut volgde een derde treffer van Milan, waarmee D. Origi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 70 minuten deed F. Ranocchia iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Monza werd verkleind tot 3-1. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 84e minuut wist R. Leao namens Milan de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Livio Marinelli en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Milan.

LIVE Milan - Monza 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Monza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Milan Doelpunt B. Diaz met assist van C. Tatarusanu Milan 1-0
31' Gele kaart Milan Gele kaart voor D. Origi Milan
41' Doelpunt Milan Doelpunt B. Diaz met assist van D. Origi Milan 2-0
46' Wissel Milan Wissel P. Kalulu voor S. Dest Milan
46' Wissel Monza Wissel F. Ranocchia voor A. Barberis Monza
53' Wissel Milan Wissel C. De Ketelaere voor B. Diaz Milan
54' Wissel Monza Wissel A. Carboni voor L. Caldirola Monza
54' Wissel Monza Wissel A. Petagna voor Dany Mota Monza
60' Wissel Milan Wissel M. Gabbia voor S. Kjaer Milan
60' Wissel Milan Wissel R. Leao voor A. Rebic Milan
65' Doelpunt Milan Doelpunt D. Origi met assist van J. Messias Milan 3-0
66' Wissel Monza Wissel C. Gytkjaer voor G. Caprari Monza
66' Wissel Monza Wissel W. Bondo voor S. Sensi Monza
70' Doelpunt Monza Doelpunt F. Ranocchia Monza 3-1
72' Gele kaart Monza Gele kaart voor W. Bondo Monza
78' Wissel Milan Wissel A. Vranckx voor D. Origi Milan
84' Doelpunt Milan Doelpunt R. Leao met assist van T. Hernandez Milan 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Monza
Opstellingen Milan - Monza
De opstellingen van Milan en Monza zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Monza zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Milan - Monza

Milan en Monza treffen elkaar in de 11e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Livio Marinelli en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Milan en Monza elkaar treffen in de Serie A.

Winst Milan 0
Winst Monza 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milan op een 3e positie staat, terwijl we Monza terugvinden op de 14e plaats.