Nabeschouwing Monza - Juventus (1-0) || Serie A 2022/2023

Zondag 18 september 2022 - 15:00 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Monza het zondag 18 september 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in U-Power Stadium in Monza.

Via de Monza - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monza - Juventus (1-0)

Het Serie A duel tussen Monza en Juventus is onder leiding van scheidsrechter Fabio Maresca geëindigd in een 1-0 overwinning voor Monza. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor A. Di Maria in de 40e minuut, waardoor Juventus met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 74 minuten was het C. Gytkjaer die Monza op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Monza uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Monza - Juventus 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monza - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Bremer Juventus
40' Rode kaart Juventus Rode kaart voor A. Di Maria Juventus
54' Wissel Monza Wissel A. Barberis voor S. Sensi Monza
54' Wissel Monza Wissel C. Gytkjaer voor Dany Mota Monza
55' Wissel Monza Wissel L. Caldirola voor Marlon Monza
69' Wissel Monza Wissel A. Colpani voor G. Caprari Monza
74' Doelpunt Monza Doelpunt C. Gytkjaer met assist van P. Ciurria Monza 1-0
78' Wissel Juventus Wissel M. Kean voor F. Kostic Juventus
85' Wissel Monza Wissel S. Birindelli voor Carlos Augusto Monza
86' Wissel Juventus Wissel N. Fagioli voor F. Miretti Juventus
86' Wissel Juventus Wissel M. Soule voor M. De Sciglio Juventus
89' Gele kaart Monza Gele kaart voor P. Ciurria Monza
91' Gele kaart Monza Gele kaart voor L. Caldirola Monza
Video hoogtepunten en samenvatting Monza - Juventus
Opstellingen Monza - Juventus
De opstellingen van Monza en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monza gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Juventus zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Monza - Juventus

Monza en Juventus treffen elkaar in de 7e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Maresca en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Monza en Juventus elkaar treffen in de Serie A.

Winst Monza 0
Winst Juventus 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monza op een 20e positie staat, terwijl we Juventus terugvinden op de 8e plaats.