Nabeschouwing Monza - Lazio (0-2) || Serie A 2022/2023

Zondag 2 april 2023 - 15:00 uur



In de Serie A 2022/2023 neemt Monza het zondag 2 april 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in U-Power Stadium in Monza.

Via de Monza - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monza - Lazio (0-2)

Het Serie A duel tussen Monza en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Matteo Marcenaro geëindigd in een 0-2 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Monza - Lazio
LIVE Monza - Lazio 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monza - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Monza - Lazio
Opstellingen Monza - Lazio

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Monza - Lazio

Monza en Lazio treffen elkaar in de 28e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matteo Marcenaro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Monza en Lazio in de Serie A vond plaats op 10 november 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Lazio favoriet. 1 keer wist de ploeg van Monza te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Monza. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Monza 0
Winst Lazio 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monza op een 13e positie staat, terwijl we Lazio terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Monza - Lazio Opstelling Monza Opstelling Lazio Live Monza - Lazio Live Monza - Lazio kijken Monza - Lazio kijken Live Monza - Lazio stream Monza - Lazio Fox Sports Nabeschouwing Monza - Lazio Uitslag Monza - Lazio Statistieken Monza - Lazio Serie A 2022/2023 Monza - Lazio wedden Monza - Lazio gokken Monza - Lazio Unibet