Nabeschouwing Monza - Torino (1-2) || Serie A 2022/2023

Zaterdag 13 augustus 2022 - 20:45 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Monza het zaterdag 13 augustus 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in U-Power Stadium in Monza.

Via de Monza - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monza - Torino (1-2)

Het Serie A duel tussen Monza en Torino is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 1-2 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door A. Miranchuk, waarmee Torino met 0-1 de leiding nam. Torino vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Sanabria op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 94e minuut wist Monza de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Dany Mota. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Monza kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Maurizio Mariani, waardoor Torino dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Monza - Torino 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monza - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Torino Gele kaart voor W. Singo Torino
36' Gele kaart Torino Gele kaart voor M. Adopo Torino
43' Doelpunt Torino Doelpunt A. Miranchuk met assist van A. Sanabria Torino 0-1
46' Wissel Torino Wissel N. Vlasic voor A. Miranchuk Torino
61' Gele kaart Monza Gele kaart voor P. Mari Monza
63' Wissel Monza Wissel A. Carboni voor Carlos Augusto Monza
64' Wissel Monza Wissel Dany Mota voor F. Ranocchia Monza
64' Wissel Monza Wissel P. Ciurria voor G. Caprari Monza
66' Doelpunt Torino Doelpunt A. Sanabria met assist van S. Ricci Torino 0-2
70' Wissel Torino Wissel J. Segre voor M. Adopo Torino
76' Wissel Monza Wissel S. Sensi voor A. Petagna Monza
76' Wissel Monza Wissel C. Gytkjaer voor M. Valoti Monza
79' Wissel Torino Wissel V. Lazaro voor W. Singo Torino
90' Wissel Torino Wissel E. Ilkhan voor S. Ricci Torino
94' Doelpunt Monza Doelpunt Dany Mota Monza 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Monza - Torino
Opstellingen Monza - Torino
De opstellingen van Monza en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monza gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Torino zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Monza - Torino

Monza en Torino treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Monza en Torino elkaar treffen in de Serie A.