Nabeschouwing Monza - Udinese (1-2) || Serie A 2022/2023

Vrijdag 26 augustus 2022 - 18:30 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Monza het vrijdag 26 augustus 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in U-Power Stadium in Monza.

Via de Monza - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monza - Udinese (1-2)

Het Serie A duel tussen Monza en Udinese is onder leiding van scheidsrechter Marco Di Bello geëindigd in een 1-2 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door A. Colpani, waarmee Monza met 1-0 de leiding nam. Udinese kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Beto, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut zette D. Udogie zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Udinese de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Di Bello, waardoor Udinese dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Monza - Udinese 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monza - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Udinese Gele kaart voor D. Udogie Udinese
24' Gele kaart Monza Gele kaart voor L. Caldirola Monza
32' Doelpunt Monza Doelpunt A. Colpani met assist van G. Caprari Monza 1-0
36' Doelpunt Udinese Doelpunt Beto met assist van Rodrigo Becao Udinese 1-1
61' Wissel Monza Wissel M. Pessina voor A. Colpani Monza
61' Wissel Monza Wissel C. Gytkjaer voor A. Petagna Monza
68' Wissel Udinese Wissel I. Nestorovski voor G. Deulofeu Udinese
68' Wissel Udinese Wissel I. Success voor Beto Udinese
69' Wissel Udinese Wissel T. Arslan voor S. Lovric Udinese
70' Wissel Monza Wissel J. Machin voor M. Valoti Monza
77' Doelpunt Udinese Doelpunt D. Udogie met assist van I. Nestorovski Udinese 1-2
80' Wissel Monza Wissel P. Ciurria voor S. Molina Monza
81' Wissel Monza Wissel V. Antov voor S. Sensi Monza
81' Wissel Udinese Wissel L. Samardzic voor J. Makengo Udinese
81' Wissel Udinese Wissel E. Ebosse voor D. Udogie Udinese
82' Gele kaart Monza Gele kaart voor J. Machin Monza
82' Gele kaart Udinese Gele kaart voor I. Nestorovski Udinese
92' Gele kaart Monza Gele kaart voor M. Pessina Monza
Video hoogtepunten en samenvatting Monza - Udinese
Opstellingen Monza - Udinese
De opstellingen van Monza en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monza gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Udinese zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Monza - Udinese

Monza en Udinese treffen elkaar in de 3e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Di Bello en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Monza en Udinese elkaar treffen in de Serie A.

Winst Monza 0
Winst Udinese 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monza op een 20e positie staat, terwijl we Udinese terugvinden op de 15e plaats.