Nabeschouwing Napoli - Monza (4-0) || Serie A 2022/2023

Zondag 21 augustus 2022 - 18:30 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Napoli het zondag 21 augustus 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Monza. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona in Naples.

Via de Napoli - Monza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Monza (4-0)

Het Serie A duel tussen Napoli en Monza is onder leiding van scheidsrechter Francesco Fourneau geëindigd in een 4-0 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door K. Kvaratskhelia, waarmee Napoli met 1-0 de leiding nam. Napoli vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Osimhen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut volgde een derde treffer van Napoli, waarmee K. Kvaratskhelia zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Napoli in de 93e minuut, nadat Kim Min-Jae de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Napoli.

LIVE Napoli - Monza 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Monza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Napoli Doelpunt K. Kvaratskhelia met assist van P. Zielinski Napoli 1-0
38' Gele kaart Monza Gele kaart voor G. Caprari Monza
47' Doelpunt Napoli Doelpunt V. Osimhen met assist van A. Z. Anguissa Napoli 2-0
46' Wissel Monza Wissel S. Molina voor M. DAlessandro Monza
48' Wissel Monza Wissel V. Antov voor A. Ranocchia Monza
58' Wissel Monza Wissel M. Valoti voor F. Ranocchia Monza
59' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Rui Napoli
62' Doelpunt Napoli Doelpunt K. Kvaratskhelia met assist van S. Lobotka Napoli 3-0
68' VAR: Afgekeurd doelpunt A. Petagna Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding A. Petagna Monza
70' Wissel Napoli Wissel M. Olivera voor M. Rui Napoli
70' Wissel Napoli Wissel E. Elmas voor K. Kvaratskhelia Napoli
73' Gele kaart Napoli Gele kaart voor G. Di Lorenzo Napoli
78' Wissel Napoli Wissel A. Zerbin voor H. Lozano Napoli
78' Wissel Napoli Wissel M. Politano voor S. Lobotka Napoli
83' Wissel Monza Wissel C. Gytkjaer voor A. Petagna Monza
83' Wissel Monza Wissel A. Colpani voor S. Birindelli Monza
84' Wissel Napoli Wissel A. Ounas voor V. Osimhen Napoli
93' Doelpunt Napoli Doelpunt Kim Min-Jae met assist van P. Zielinski Napoli 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Monza
Opstellingen Napoli - Monza
De opstellingen van Napoli en Monza zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Monza zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Napoli - Monza

Napoli en Monza treffen elkaar in de 2e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Francesco Fourneau en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Napoli en Monza elkaar treffen in de Serie A.

Winst Napoli 0
Winst Monza 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Napoli op een 4e positie staat, terwijl we Monza terugvinden op de 16e plaats.