Nabeschouwing Salernitana - Spezia (1-0) || Serie A 2022/2023

Zaterdag 22 oktober 2022 - 15:00 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Salernitana het zaterdag 22 oktober 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Spezia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Arechi in Salerno.

Via de Salernitana - Spezia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salernitana - Spezia (1-0)

Het Serie A duel tussen Salernitana en Spezia is onder leiding van scheidsrechter Daniele Chiffi geëindigd in een 1-0 overwinning voor Salernitana. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door P. Mazzocchi, waarmee Salernitana met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Salernitana uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Salernitana - Spezia 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salernitana - Spezia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor T. Vilhena Salernitana
19' Gele kaart Spezia Gele kaart voor K. Amian Spezia
48' Doelpunt Salernitana Doelpunt P. Mazzocchi Salernitana 1-0
61' Gele kaart Spezia Gele kaart voor J. Kiwior Spezia
64' Wissel Spezia Wissel A. Reca voor K. Amian Spezia
65' Wissel Spezia Wissel D. Verde voor E. Gyasi Spezia
65' Wissel Salernitana Wissel K. Piatek voor T. Vilhena Salernitana
65' Wissel Salernitana Wissel D. Bradaric voor B. Dia Salernitana
74' Wissel Spezia Wissel D. Maldini voor A. Ekdal Spezia
74' Wissel Spezia Wissel D. Strelec voor E. Ampadu Spezia
81' Gele kaart Spezia Gele kaart voor K. Agudelo Spezia
81' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor F. Daniliuc Salernitana
82' Gele kaart Spezia Gele kaart voor E. Holm Spezia
84' Wissel Salernitana Wissel E. Botheim voor F. Bonazzoli Salernitana
84' Wissel Salernitana Wissel E. Bohinen voor A. Candreva Salernitana
91' Wissel Salernitana Wissel D. Bronn voor N. Gyomber Salernitana
93' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor D. Nicola Salernitana
Video hoogtepunten en samenvatting Salernitana - Spezia
Opstellingen Salernitana - Spezia
De opstellingen van Salernitana en Spezia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salernitana gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Spezia zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Salernitana - Spezia

Salernitana en Spezia treffen elkaar in de 11e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Chiffi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Salernitana en Spezia in de Serie A vond plaats op 7 februari 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Spezia favoriet. 1 keer wist de ploeg van Salernitana te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Salernitana. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Salernitana 0
Winst Spezia 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Salernitana op een 12e positie staat, terwijl we Spezia terugvinden op de 15e plaats.