Nabeschouwing Sassuolo - Empoli (2-1) || Serie A 2022/2023

Zondag 30 april 2023 - 15:00 uur



In de Serie A 2022/2023 neemt Sassuolo het zondag 30 april 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Empoli. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Empoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Empoli (2-1)

Het Serie A duel tussen Sassuolo en Empoli is onder leiding van scheidsrechter Federico Dionisi geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sassuolo. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Sassuolo - Empoli
Goals
2
1
LIVE Sassuolo - Empoli 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Empoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Empoli
Opstellingen Sassuolo - Empoli

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sassuolo - Empoli

Sassuolo en Empoli treffen elkaar in de 32e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Federico Dionisi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Empoli in de Serie A vond plaats op 5 november 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Empoli. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Sassuolo favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Empoli slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sassuolo 6
Winst Empoli 5
Gelijkspel 0
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sassuolo op een 13e positie staat, terwijl we Empoli terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sassuolo - Empoli Opstelling Sassuolo Opstelling Empoli Live Sassuolo - Empoli Live Sassuolo - Empoli kijken Sassuolo - Empoli kijken Live Sassuolo - Empoli stream Sassuolo - Empoli Fox Sports Nabeschouwing Sassuolo - Empoli Uitslag Sassuolo - Empoli Statistieken Sassuolo - Empoli Serie A 2022/2023 Sassuolo - Empoli wedden Sassuolo - Empoli gokken Sassuolo - Empoli Unibet