Nabeschouwing Sassuolo - Milan (0-0) || Serie A 2022/2023

Dinsdag 30 augustus 2022 - 18:30 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Sassuolo het dinsdag 30 augustus 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Milan (0-0)

De Serie A 2022/2023 wedstrijd tussen Sassuolo en Milan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 23e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg D. Berardi van Sassuolo via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Milan, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Giovanni Ayroldi niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Sassuolo - Milan 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Penalty gemist Sassuolo Penalty gemist D. Berardi Sassuolo
27' Gele kaart Milan Gele kaart voor T. Hernandez Milan
43' Gele kaart Milan Gele kaart voor A. Saelemaekers Milan
52' Wissel Sassuolo Wissel G. Defrel voor D. Berardi Sassuolo
57' Wissel Milan Wissel C. De Ketelaere voor B. Diaz Milan
57' Wissel Milan Wissel S. Tonali voor T. Pobega Milan
57' Wissel Milan Wissel J. Messias voor A. Saelemaekers Milan
64' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor D. Frattesi Sassuolo
69' Wissel Sassuolo Wissel Matheus Henrique voor K. Thorstvedt Sassuolo
69' Wissel Sassuolo Wissel A. Harroui voor D. Frattesi Sassuolo
72' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor M. Lopez Sassuolo
73' Wissel Milan Wissel Y. Adli voor O. Giroud Milan
76' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor G. M. Ferrari Sassuolo
79' Wissel Milan Wissel P. Kalulu voor S. Kjaer Milan
84' Wissel Sassuolo Wissel A. Alvarez voor A. Pinamonti Sassuolo
84' Wissel Sassuolo Wissel R. Marchizza voor G. Kyriakopoulos Sassuolo
86' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor G. Defrel Sassuolo
97' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor A. Alvarez Sassuolo
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Milan
Opstellingen Sassuolo - Milan
De opstellingen van Sassuolo en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sassuolo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Milan zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sassuolo - Milan

Sassuolo en Milan treffen elkaar in de 4e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giovanni Ayroldi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sassuolo en Milan in de Serie A vond plaats op 22 mei 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Milan favoriet. 10 keer wist de ploeg van Sassuolo te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Sassuolo. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sassuolo 6
Winst Milan 10
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sassuolo op een 12e positie staat, terwijl we Milan terugvinden op de 2e plaats.