Nabeschouwing Spezia - Cremonese (2-2) || Serie A 2022/2023

Zondag 16 oktober 2022 - 15:00 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Spezia het zondag 16 oktober 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Cremonese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Alberto Picco in La Spezia.

Via de Spezia - Cremonese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spezia - Cremonese (2-2)

De Serie A 2022/2023 wedstrijd tussen Spezia en Cremonese geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Cremonese kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van C. Dessers. Spezia kwam in de 19e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Nzola, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 22e minuut zette E. Holm zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Spezia de leiding in de wedstrijd nam.

Na 52 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. Pickel de 2-2 maakte voor Cremonese.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Spezia - Cremonese 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spezia - Cremonese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Cremonese Doelpunt C. Dessers met assist van L. Lochoshvili Cremonese 0-1
19' Doelpunt Spezia Doelpunt M. Nzola Spezia 1-1
22' Doelpunt Spezia Doelpunt E. Holm met assist van K. Amian Spezia 2-1
46' Wissel Cremonese Wissel S. Ascacibar voor S. Meite Cremonese
52' Doelpunt Cremonese Doelpunt C. Pickel met assist van L. Sernicola Cremonese 2-2
58' Wissel Cremonese Wissel F. Afena-Gyan voor L. Zanimacchia Cremonese
58' Wissel Cremonese Wissel G. Quagliata voor C. Pickel Cremonese
61' Gele kaart Spezia Gele kaart voor K. Agudelo Spezia
64' Wissel Spezia Wissel D. Maldini voor K. Agudelo Spezia
72' Wissel Cremonese Wissel D. Ciofani voor C. Dessers Cremonese
73' Wissel Spezia Wissel A. Ekdal voor J. Kiwior Spezia
78' Wissel Cremonese Wissel J. Vasquez voor L. Lochoshvili Cremonese
80' Wissel Spezia Wissel D. Verde voor E. Holm Spezia
86' Gele kaart Spezia Gele kaart voor M. Caldara Spezia
Video hoogtepunten en samenvatting Spezia - Cremonese
Opstellingen Spezia - Cremonese
De opstellingen van Spezia en Cremonese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spezia gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Cremonese zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Spezia - Cremonese

Spezia en Cremonese treffen elkaar in de 10e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Manganiello en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Spezia en Cremonese elkaar treffen in de Serie A.

Winst Spezia 0
Winst Cremonese 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spezia op een 15e positie staat, terwijl we Cremonese terugvinden op de 19e plaats.