Voorbeschouwing Spezia - Empoli (0-0) || Serie A

Zondag 14 augustus 2022 - 20:45 uur

In de Serie A neemt Spezia het zondag 14 augustus 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Empoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Alberto Picco in La Spezia.

Via de Spezia - Empoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Spezia - Empoli 0-0

Vanaf zondag 14 augustus 2022 om 20:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Spezia - Empoli volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 3 dagen, 22 uur, 49 minuten en 19 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Spezia - Empoli
Opstellingen Spezia - Empoli

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Spezia - Empoli

Spezia en Empoli treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Chiffi en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Spezia en Empoli in de Serie A vond plaats op 9 april 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Spezia en Empoli eindigde namelijk in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Spezia 0
Winst Empoli 0
Gelijkspel 2
Totaal 2
Tags
Spezia - Empoli Opstelling Spezia Opstelling Empoli Live Spezia - Empoli Live Spezia - Empoli kijken Spezia - Empoli kijken Live Spezia - Empoli stream Spezia - Empoli Fox Sports Nabeschouwing Spezia - Empoli Uitslag Spezia - Empoli Statistieken Spezia - Empoli Serie A 2022/2023 Spezia - Empoli wedden Spezia - Empoli gokken Spezia - Empoli Unibet
    Er worden momenteel geen live-wedstrijden gespeeld in de .