Nabeschouwing Torino - Empoli (1-1) || Serie A 2022/2023

Zondag 9 oktober 2022 - 12:30 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Torino het zondag 9 oktober 2022 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Empoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Empoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Empoli (1-1)

De Serie A 2022/2023 wedstrijd tussen Torino en Empoli geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door M. Destro, waarmee Empoli met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Torino het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 90e minuut was het namelijk S. Lukic die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Torino - Empoli 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Empoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Sanabria Torino
25' Gele kaart Empoli Gele kaart voor F. Bandinelli Empoli
27' VAR: Afgekeurd doelpunt A. Miranchuk Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel A. Miranchuk Torino
46' Wissel Empoli Wissel M. Pjaca voor S. Lammers Empoli
46' Wissel Empoli Wissel M. Destro voor N. Cambiaghi Empoli
49' Doelpunt Empoli Doelpunt M. Destro met assist van T. Ebuehi Empoli 0-1
56' Gele kaart Empoli Gele kaart voor F. Parisi Empoli
67' Wissel Torino Wissel P. Pellegri voor A. Sanabria Torino
67' Wissel Torino Wissel S. Ricci voor K. Linetty Torino
69' Wissel Empoli Wissel L. Henderson voor F. Bandinelli Empoli
74' Wissel Torino Wissel N. Radonjic voor O. Aina Torino
74' Wissel Torino Wissel M. Vojvoda voor A. Miranchuk Torino
78' Wissel Empoli Wissel P. Stojanovic voor T. Ebuehi Empoli
78' Wissel Empoli Wissel S. Walukiewicz voor N. Bajrami Empoli
80' Gele kaart Empoli Gele kaart voor R. Marin Empoli
80' Gele kaart Torino Gele kaart voor P. Pellegri Torino
88' Wissel Torino Wissel Y. Karamoh voor K. Djidji Torino
90' Doelpunt Torino Doelpunt S. Lukic Torino 1-1
95' Gele kaart Empoli Gele kaart voor G. Vicario Empoli
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Empoli
Opstellingen Torino - Empoli
De opstellingen van Torino en Empoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Empoli zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Empoli

Torino en Empoli treffen elkaar in de 9e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Francesco Fourneau en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Empoli in de Serie A vond plaats op 1 mei 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Torino. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Empoli favoriet. 5 keer wist de ploeg van Torino te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Torino. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Torino 3
Winst Empoli 5
Gelijkspel 6
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torino op een 10e positie staat, terwijl we Empoli terugvinden op de 15e plaats.