LIVE Udinese - Salernitana (0-0) || Serie A

Zaterdag 20 augustus 2022 - 18:30 uur

In de Serie A neemt Udinese het zaterdag 20 augustus 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Salernitana. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Salernitana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Udinese Gelijk Winst Salernitana
1.75x inzet 3.9x inzet 4.5x inzet
LIVE Udinese - Salernitana 0-0

Vanaf zaterdag 20 augustus 2022 om 18:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Udinese - Salernitana volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 3 dagen, 3 uur, 2 minuten en 36 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Salernitana
Opstellingen Udinese - Salernitana

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Udinese - Salernitana

Udinese en Salernitana treffen elkaar in de 2e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Aureliano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Salernitana in de Serie A vond plaats op 22 mei 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Udinese. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Udinese als Salernitana wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Udinese 1
Winst Salernitana 1
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 17e positie staat, terwijl we Salernitana terugvinden op de 16e plaats.

Tags
Udinese - Salernitana Opstelling Udinese Opstelling Salernitana Live Udinese - Salernitana Live Udinese - Salernitana kijken Udinese - Salernitana kijken Live Udinese - Salernitana stream Udinese - Salernitana Fox Sports Nabeschouwing Udinese - Salernitana Uitslag Udinese - Salernitana Statistieken Udinese - Salernitana Serie A 2022/2023 Udinese - Salernitana wedden Udinese - Salernitana gokken Udinese - Salernitana Unibet