Nabeschouwing Udinese - Salernitana (0-0) || Serie A 2022/2023

Zaterdag 20 augustus 2022 - 18:30 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Udinese het zaterdag 20 augustus 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Salernitana. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Salernitana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Salernitana (0-0)

De Serie A 2022/2023 wedstrijd tussen Udinese en Salernitana geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor N. Perez in de 49e minuut, waardoor Udinese met een man minder kwam te staan. Qua balbezit waren Udinese en Salernitana gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Salernitana kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Gianluca Aureliano niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Udinese - Salernitana 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Salernitana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Wissel Udinese Wissel B. Nuytinck voor J. Bijol Udinese
29' Gele kaart Udinese Gele kaart voor J. Makengo Udinese
35' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor F. Bonazzoli Salernitana
46' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Walace Udinese
49' Rode kaart Udinese Rode kaart voor N. Perez Udinese
46' Wissel Salernitana Wissel B. Dia voor E. Botheim Salernitana
46' Wissel Salernitana Wissel D. Bradaric voor I. Radovanovic Salernitana
46' Wissel Udinese Wissel S. Lovric voor J. Makengo Udinese
49' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor D. Bradaric Salernitana
66' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor D. Bronn Salernitana
68' Wissel Udinese Wissel Beto voor I. Success Udinese
74' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor N. Gyomber Salernitana
80' Wissel Udinese Wissel T. Arslan voor G. Deulofeu Udinese
89' Wissel Salernitana Wissel D. Valencia voor A. Candreva Salernitana
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Salernitana
Opstellingen Udinese - Salernitana
De opstellingen van Udinese en Salernitana zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Salernitana zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Salernitana

Udinese en Salernitana treffen elkaar in de 2e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Aureliano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Salernitana in de Serie A vond plaats op 22 mei 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Udinese. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Udinese als Salernitana wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Udinese 1
Winst Salernitana 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 17e positie staat, terwijl we Salernitana terugvinden op de 16e plaats.