Nabeschouwing Udinese - Torino (1-2) || Serie A 2022/2023

Zondag 23 oktober 2022 - 12:30 uur

In de Serie A 2022/2023 neemt Udinese het zondag 23 oktober 2022 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Torino (1-2)

Het Serie A duel tussen Udinese en Torino is onder leiding van scheidsrechter Matteo Marchetti geëindigd in een 1-2 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door O. Aina, waarmee Torino met 0-1 de leiding nam. Udinese kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Deulofeu, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 69e minuut zette P. Pellegri zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Torino de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matteo Marchetti, waardoor Torino dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Udinese - Torino 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Torino Doelpunt O. Aina met assist van A. Miranchuk Torino 0-1
26' Doelpunt Udinese Doelpunt Deulofeu met assist van D. Udogie Udinese 1-1
32' Gele kaart Udinese Gele kaart voor I. Success Udinese
34' Gele kaart Torino Gele kaart voor V. Lazaro Torino
61' Wissel Torino Wissel M. Vojvoda voor V. Lazaro Torino
61' Wissel Torino Wissel N. Radonjić voor A. Miranchuk Torino
65' Wissel Udinese Wissel T. Arslan voor J. Makengo Udinese
65' Wissel Udinese Wissel S. Lovrić voor L. Samardžić Udinese
65' Wissel Udinese Wissel Beto voor I. Success Udinese
66' Wissel Torino Wissel K. Linetty voor S. Ricci Torino
68' Gele kaart Torino Gele kaart voor O. Aina Torino
69' Doelpunt Torino Doelpunt P. Pellegri met assist van N. Radonjić Torino 1-2
71' Gele kaart Torino Gele kaart voor V. Milinković-Savić Torino
81' Gele kaart Udinese Gele kaart voor I. Nestorovski Walace Udinese
81' Wissel Udinese Wissel K. Ehizibue voor N. Pérez Udinese
85' Wissel Udinese Wissel J. Bijol voor Udinese
86' Gele kaart Udinese Gele kaart voor K. Linetty Udinese
89' Wissel Torino Wissel Y. Karamoh voor P. Pellegri Torino
90' Gele kaart Torino Gele kaart voor Y. Karamoh P. Pellegri Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Torino
Opstellingen Udinese - Torino
De opstellingen van Udinese en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Torino zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Torino

Udinese en Torino treffen elkaar in de 11e speelronde van de Serie A van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matteo Marchetti en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Torino in de Serie A vond plaats op 6 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Udinese. Op basis van de afgelopen 26 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Udinese als Torino wisten 11 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Winst Udinese 11
Winst Torino 11
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 6e positie staat, terwijl we Torino terugvinden op de 11e plaats.