Voorbeschouwing Atalanta - Fiorentina (0-0) || Serie A 2023/2024

Zondag 2 juni 2024 - 18:00 uurIn de Serie A 2023/2024 neemt Atalanta het zondag 2 juni 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in Gewiss Stadium in Bergamo.

Via de Atalanta - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Atalanta Gelijk Winst Fiorentina
1.91x inzet 3.65x inzet 3.95x inzet
LIVE Atalanta - Fiorentina 0-0

Vanaf zondag 2 juni 2024 om 18:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Atalanta - Fiorentina volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 11 dagen, 13 uur, 58 minuten en 15 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Fiorentina
Opstellingen Atalanta - Fiorentina

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Atalanta - Fiorentina

Atalanta en Fiorentina treffen elkaar in de 29e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Luca Sacchi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atalanta en Fiorentina in de Serie A vond plaats op 17 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fiorentina. Op basis van de afgelopen 33 duels tussen beide teams is Fiorentina favoriet. 16 keer wist de ploeg van Atalanta te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Atalanta. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Atalanta 7
Winst Fiorentina 16
Gelijkspel 10
Totaal 33

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atalanta op een 6e positie staat, terwijl we Fiorentina terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Atalanta - Fiorentina Opstelling Atalanta Opstelling Fiorentina Live Atalanta - Fiorentina Live Atalanta - Fiorentina kijken Atalanta - Fiorentina kijken Live Atalanta - Fiorentina stream Atalanta - Fiorentina Fox Sports Nabeschouwing Atalanta - Fiorentina Uitslag Atalanta - Fiorentina Statistieken Atalanta - Fiorentina Serie A 2023/2024 Atalanta - Fiorentina wedden Atalanta - Fiorentina gokken Atalanta - Fiorentina Unibet