Nabeschouwing Bologna - Roma (2-0) || Serie A 2023/2024

Zondag 17 december 2023 - 18:00 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Bologna het zondag 17 december 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Roma (2-0)

Het Serie A duel tussen Bologna en Roma is onder leiding van scheidsrechter Marco Guida geëindigd in een 2-0 overwinning voor Bologna. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door Nikola Moro, waarmee Bologna met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Rasmus Kristensen zorgde ervoor dat Bologna op 2-0 kwam te staan in de 49e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Bologna.

LIVE Bologna - Roma 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Roma Gele kaart voor Diego Llorente Roma
9' Gele kaart Bologna Gele kaart voor Alexis Saelemaekers Bologna
33' Gele kaart Bologna Gele kaart voor Sam Beukema Bologna
36' Gele kaart Roma Gele kaart voor Lorenzo Pellegrini Roma
37' Doelpunt Bologna Doelpunt Nikola Moro met assist van Dan Ndoye Bologna 1-0
46' Gele kaart Bologna Gele kaart voor Lewis Ferguson Bologna
46' Wissel Roma Wissel Renato Sanches  voor Leonardo Spinazzola Roma
49' Eigen doelpunt Bologna Eigen doelpunt Rasmus Kristensen Bologna 2-0
58' Wissel Bologna Wissel Jhon Lucumí voor Sam Beukema Bologna
63' Wissel Roma Wissel Sardar Azmoun voor Diego Llorente Roma
64' Wissel Roma Wissel Edoardo Bove voor Renato Sanches  Roma
66' Gele kaart Bologna Gele kaart voor Remo Freuler Bologna
66' Gele kaart Roma Gele kaart voor Leandro Paredes Roma
72' Gele kaart Roma Gele kaart voor Edoardo Bove Roma
75' Wissel Bologna Wissel Michel Aebischer voor Nikola Moro Bologna
75' Wissel Bologna Wissel Charalampos Lykogiannis voor Victor Kristiansen Bologna
81' Wissel Roma Wissel Zeki Çelik voor Gianluca Mancini Roma
82' Wissel Roma Wissel Niccolò Pisilli voor Lorenzo Pellegrini Roma
87' Wissel Bologna Wissel Kacper Urbanski voor Alexis Saelemaekers Bologna
88' Wissel Bologna Wissel Giovanni Fabbian voor Lewis Ferguson Bologna
Video hoogtepunten en samenvatting Bologna - Roma
Opstellingen Bologna - Roma
De opstellingen van Bologna en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bologna gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Roma zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.