Voorbeschouwing Cagliari - Juventus (0-0) || Serie A 2023/2024

Vrijdag 19 april 2024 - 20:45 uurIn de Serie A 2023/2024 neemt Cagliari het vrijdag 19 april 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Sardegna Arena in Cagliari.

Via de Cagliari - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Cagliari Gelijk Winst Juventus
4.9x inzet 3.7x inzet 1.73x inzet
LIVE Cagliari - Juventus 0-0

Vanaf vrijdag 19 april 2024 om 20:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Cagliari - Juventus volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 16 uur, 45 minuten en 55 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Juventus
Opstellingen Cagliari - Juventus

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Cagliari - Juventus

Cagliari en Juventus treffen elkaar in de 33e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Piccinini en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Juventus in de Serie A vond plaats op 11 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide teams is Juventus favoriet. 23 keer wist de ploeg van Cagliari te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Cagliari. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Cagliari 3
Winst Juventus 23
Gelijkspel 5
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cagliari op een 14e positie staat, terwijl we Juventus terugvinden op de 3e plaats.

Tags
Cagliari - Juventus Opstelling Cagliari Opstelling Juventus Live Cagliari - Juventus Live Cagliari - Juventus kijken Cagliari - Juventus kijken Live Cagliari - Juventus stream Cagliari - Juventus Fox Sports Nabeschouwing Cagliari - Juventus Uitslag Cagliari - Juventus Statistieken Cagliari - Juventus Serie A 2023/2024 Cagliari - Juventus wedden Cagliari - Juventus gokken Cagliari - Juventus Unibet