Nabeschouwing Empoli - Hellas Verona (0-1) || Serie A 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 18:30 uurIn de Serie A 2023/2024 neemt Empoli het zaterdag 19 augustus 2023 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Hellas Verona. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani in Empoli.

Via de Empoli - Hellas Verona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Hellas Verona (0-1)

Het Serie A duel tussen Empoli en Hellas Verona is onder leiding van scheidsrechter Luca Massimi geëindigd in een 0-1 overwinning voor Hellas Verona. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Empoli - Hellas Verona
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
10
10
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
85
111
Gevaarlijke aanvallen
30
32
Passes
314
351
Overtredingen
17
18
Buitenspel
2
3
Corners
2
4
Wissels
5
5
LIVE Empoli - Hellas Verona 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Hellas Verona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Empoli - Hellas Verona
Opstellingen Empoli - Hellas Verona

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Empoli - Hellas Verona

Empoli en Hellas Verona treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Massimi en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Empoli en Hellas Verona in de Serie A vond plaats op 28 mei 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Empoli als Hellas Verona wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Empoli 2
Winst Hellas Verona 2
Gelijkspel 4
Totaal 8

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Empoli - Hellas Verona Opstelling Empoli Opstelling Hellas Verona Live Empoli - Hellas Verona Live Empoli - Hellas Verona kijken Empoli - Hellas Verona kijken Live Empoli - Hellas Verona stream Empoli - Hellas Verona Fox Sports Nabeschouwing Empoli - Hellas Verona Uitslag Empoli - Hellas Verona Statistieken Empoli - Hellas Verona Serie A 2023/2024 Empoli - Hellas Verona wedden Empoli - Hellas Verona gokken Empoli - Hellas Verona Unibet