Nabeschouwing Empoli - Lecce (1-1) || Serie A 2023/2024

Maandag 11 december 2023 - 18:30 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Empoli het maandag 11 december 2023 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Lecce. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani in Empoli.

Via de Empoli - Lecce live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Lecce (1-1)

De Serie A 2023/2024 wedstrijd tussen Empoli en Lecce geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door Lameck Banda, waarmee Lecce met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Hamza Rafia zorgde ervoor dat Empoli op 1-1 kwam te staan in de 71e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Empoli - Lecce 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Lecce teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Joan González Lecce
37' Gele kaart Empoli Gele kaart voor Youssef Maleh Empoli
41' Wissel Empoli Wissel Stiven Shpendi voor Francesco Caputo Empoli
46' Wissel Empoli Wissel Tyronne Ebuehi voor Bartosz Bereszyński Empoli
46' Wissel Lecce Wissel Antonino Gallo voor Patrick Dorgu Lecce
51' Gele kaart Empoli Gele kaart voor Alberto Grassi Empoli
60' Wissel Lecce Wissel Nikola Krstović voor Roberto Piccoli Lecce
60' Wissel Lecce Wissel Hamza Rafia voor Rémi Oudin Lecce
63' Wissel Empoli Wissel Răzvan Marin voor Youssef Maleh Empoli
64' Doelpunt Lecce Doelpunt Lameck Banda met assist van Joan González Lecce 0-1
68' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Roberto DAversa Lecce
70' Wissel Lecce Wissel Alexis Blin voor Joan González Lecce
71' Eigen doelpunt Empoli Eigen doelpunt Hamza Rafia Empoli 1-1
75' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Ylber Ramadani Lecce
80' Wissel Empoli Wissel Emmanuel Gyasi voor Matteo Cancellieri Empoli
80' Wissel Empoli Wissel Jacopo Fazzini voor Viktor Kovalenko Empoli
86' Wissel Lecce Wissel Mohamed Kaba voor Ylber Ramadani Lecce
Video hoogtepunten en samenvatting Empoli - Lecce
Opstellingen Empoli - Lecce
De opstellingen van Empoli en Lecce zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Empoli gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lecce zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Empoli - Lecce

Empoli en Lecce treffen elkaar in de 15e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andrea Colombo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Empoli en Lecce in de Serie A vond plaats op 3 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Empoli. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Empoli favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Lecce slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Empoli 3
Winst Lecce 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Empoli op een 18e positie staat, terwijl we Lecce terugvinden op de 13e plaats.