Nabeschouwing Hellas Verona - Empoli (2-1) || Serie A 2023/2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 18:00 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Hellas Verona het zaterdag 13 januari 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Empoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Hellas Verona - Empoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hellas Verona - Empoli (2-1)

Het Serie A duel tussen Hellas Verona en Empoli is onder leiding van scheidsrechter Daniele Doveri geëindigd in een 2-1 overwinning voor Hellas Verona. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Hellas Verona kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Milan Đurić. Hellas Verona vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Cyril Ngonge op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut wist Empoli de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Szymon Zurkowski. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Empoli kwam hierna niet meer tot scoren.

In de 87e minuut moest Hellas Verona verder met een man minder, nadat Ondrej Duda een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniele Doveri, waardoor Hellas Verona dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hellas Verona - Empoli 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hellas Verona - Empoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt Milan Đurić met assist van Ondrej Duda Hellas Verona 1-0
56' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt Cyril Ngonge met assist van Suat Serdar Hellas Verona 2-0
56' Wissel Empoli Wissel Matteo Cancellieri voor Stiven Shpendi Empoli
56' Wissel Empoli Wissel Szymon Zurkowski voor Jacopo Fazzini Empoli
58' Gele kaart Empoli Gele kaart voor Szymon Zurkowski Empoli
64' Doelpunt Empoli Doelpunt Szymon Zurkowski met assist van Bartosz Bereszyński Empoli 2-1
67' Wissel Hellas Verona Wissel Riccardo Saponara voor Michael Folorunsho Hellas Verona
68' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor Ondrej Duda Hellas Verona
77' Wissel Empoli Wissel Răzvan Marin voor Alberto Grassi Empoli
77' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor Diego Coppola Hellas Verona
78' Gele kaart Empoli Gele kaart voor Nicolò Cambiaghi Empoli
80' Wissel Hellas Verona Wissel Paweł Dawidowicz voor Diego Coppola Hellas Verona
80' Wissel Hellas Verona Wissel Thomas Henry voor Milan Đurić Hellas Verona
82' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor Jackson Tchatchoua Hellas Verona
86' Wissel Empoli Wissel Giacomo Corona voor Emmanuel Gyasi Empoli
86' Wissel Empoli Wissel Andrea Sodero voor Youssef Maleh Empoli
87' Tweede gele kaart Hellas Verona Tweede gele kaart voor Ondrej Duda Hellas Verona
90' Gele kaart Empoli Gele kaart voor Matteo Cancellieri Empoli
92' Wissel Hellas Verona Wissel Jordi Mboula voor Cyril Ngonge Hellas Verona
92' Wissel Hellas Verona Wissel Bruno Amione voor Tomas Suslov Hellas Verona
Video hoogtepunten en samenvatting Hellas Verona - Empoli
Opstellingen Hellas Verona - Empoli
De opstellingen van Hellas Verona en Empoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hellas Verona gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Empoli zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Marco Baroni
Voorbeschouwing Hellas Verona - Empoli

Hellas Verona en Empoli treffen elkaar in de 20e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hellas Verona en Empoli in de Serie A vond plaats op 19 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hellas Verona. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Hellas Verona favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Empoli slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Hellas Verona 3
Winst Empoli 2
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hellas Verona op een 18e positie staat, terwijl we Empoli terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.