Nabeschouwing Hellas Verona - Lazio (1-1) || Serie A 2023/2024

Zaterdag 9 december 2023 - 15:00 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Hellas Verona het zaterdag 9 december 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Hellas Verona - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hellas Verona - Lazio (1-1)

De Serie A 2023/2024 wedstrijd tussen Hellas Verona en Lazio geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Mattia Zaccagni, waarmee Lazio met 0-1 de leiding nam. Hellas Verona kwam na 70 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Thomas Henry, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 77e minuut kreeg Ondrej Duda van Hellas Verona voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Hellas Verona de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Hellas Verona - Lazio 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hellas Verona - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor Ondrej Duda Hellas Verona
23' Doelpunt Lazio Doelpunt Mattia Zaccagni met assist van Felipe Anderson Lazio 0-1
24' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Adam Marusic Lazio
29' Wissel Lazio Wissel Elseid Hysaj voor Adam Marusic Lazio
46' Wissel Hellas Verona Wissel Darko Lazović voor Suat Serdar Hellas Verona
57' Wissel Hellas Verona Wissel Martin Hongla voor Michael Folorunsho Hellas Verona
57' Wissel Hellas Verona Wissel Thomas Henry voor Milan Đurić Hellas Verona
63' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Elseid Hysaj Lazio
70' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt Thomas Henry met assist van Tomas Suslov Hellas Verona 1-1
71' Wissel Lazio Wissel Pedro voor Mattia Zaccagni Lazio
71' Wissel Lazio Wissel Valentin Castellanos voor Ciro Immobile Lazio
74' VAR: Afgekeurd doelpunt Nicolò Casale Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding Nicolò Casale Lazio
76' Wissel Hellas Verona Wissel Jordi Mboula voor Tomas Suslov Hellas Verona
77' Tweede gele kaart Hellas Verona Tweede gele kaart voor Ondrej Duda Hellas Verona
82' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Felipe Anderson Lazio
84' Wissel Lazio Wissel Luca Pellegrini voor Elseid Hysaj Lazio
84' Wissel Lazio Wissel Matías Vecino voor Mattéo Guendouzi Lazio
87' Wissel Hellas Verona Wissel Giangiacomo Magnani voor Diego Coppola Hellas Verona
95' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Pedro Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Hellas Verona - Lazio
Opstellingen Hellas Verona - Lazio
De opstellingen van Hellas Verona en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hellas Verona gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lazio zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Hellas Verona - Lazio

Hellas Verona en Lazio treffen elkaar in de 15e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giovanni Ayroldi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hellas Verona en Lazio in de Serie A vond plaats op 6 februari 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Lazio favoriet. 8 keer wist de ploeg van Hellas Verona te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Hellas Verona. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hellas Verona 3
Winst Lazio 8
Gelijkspel 5
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hellas Verona op een 18e positie staat, terwijl we Lazio terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.