Nabeschouwing Hellas Verona - Milan (1-3) || Serie A 2023/2024

Zondag 17 maart 2024 - 15:00 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Hellas Verona het zondag 17 maart 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Hellas Verona - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hellas Verona - Milan (1-3)

Het Serie A duel tussen Hellas Verona en Milan is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 1-3 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door Theo Hernández, waarmee Milan met 0-1 de leiding nam. Milan vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Christian Pulišić op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut wist Hellas Verona de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Tijjani Noslin.

Na 79 minuten werd de voorsprong voor Milan vergroot nadat Samuel Chukwueze de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Milan.

LIVE Hellas Verona - Milan 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hellas Verona - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor Suat Serdar Hellas Verona
7' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor Marco Baroni Hellas Verona
30' Gele kaart Milan Gele kaart voor Fikayo Tomori Milan
44' Doelpunt Milan Doelpunt Theo Hernández Milan 0-1
45' Gele kaart Milan Gele kaart voor Theo Hernández Milan
46' Wissel Milan Wissel Matteo Gabbia voor Pierre Kalulu Milan
46' Wissel Hellas Verona Wissel Daniel Silva voor Suat Serdar Hellas Verona
50' Doelpunt Milan Doelpunt Christian Pulišić Milan 0-2
57' Wissel Hellas Verona Wissel Stefan Mitrović voor Darko Lazović Hellas Verona
57' Wissel Hellas Verona Wissel Giangiacomo Magnani voor Paweł Dawidowicz Hellas Verona
57' Wissel Hellas Verona Wissel Karol Swiderski voor Michael Folorunsho Hellas Verona
64' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt Tijjani Noslin Hellas Verona 1-2
66' Wissel Milan Wissel Olivier Giroud voor Christian Pulišić Milan
66' Wissel Milan Wissel Yunus Musah voor Ruben Loftus-Cheek Milan
74' Wissel Milan Wissel Samuel Chukwueze voor Noah Okafor Milan
76' Wissel Hellas Verona Wissel Rúben Vinagre voor Juan Cabal Hellas Verona
79' Doelpunt Milan Doelpunt Samuel Chukwueze Milan 1-3
84' Wissel Milan Wissel Simon Kjær voor Fikayo Tomori Milan
87' Gele kaart Milan Gele kaart voor Tijjani Reijnders Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Hellas Verona - Milan
Opstellingen Hellas Verona - Milan
De opstellingen van Hellas Verona en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hellas Verona gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Milan zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Hellas Verona - Milan

Hellas Verona en Milan treffen elkaar in de 29e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hellas Verona en Milan in de Serie A vond plaats op 23 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Milan favoriet. 10 keer wist de ploeg van Hellas Verona te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Hellas Verona. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hellas Verona 3
Winst Milan 10
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hellas Verona op een 15e positie staat, terwijl we Milan terugvinden op de 3e plaats.