Nabeschouwing Hellas Verona - Monza (1-3) || Serie A 2023/2024

Zondag 5 november 2023 - 12:30 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Hellas Verona het zondag 5 november 2023 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Monza. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Hellas Verona - Monza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hellas Verona - Monza (1-3)

Het Serie A duel tussen Hellas Verona en Monza is onder leiding van scheidsrechter Giuseppe Collu geëindigd in een 1-3 overwinning voor Monza. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door Lorenzo Colombo, waarmee Monza met 0-1 de leiding nam. Monza vergrootte in de 73e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Lorenzo Colombo op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut volgde een derde treffer van Monza, waarmee Luca Caldirola zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 86 minuten deed Michael Folorunsho iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Hellas Verona werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Hellas Verona echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Monza.

LIVE Hellas Verona - Monza 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hellas Verona - Monza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Monza Gele kaart voor Danilo DAmbrosio Monza
30' Wissel Hellas Verona Wissel Isak Hien voor Paweł Dawidowicz Hellas Verona
41' Doelpunt Monza Doelpunt Lorenzo Colombo met assist van Andrea Colpani Monza 0-1
45' Gele kaart Monza Gele kaart voor Lorenzo Colombo Monza
46' Wissel Hellas Verona Wissel Martin Hongla voor Josh Doig Hellas Verona
59' Wissel Monza Wissel Samuele Birindelli voor Patrick Ciurria Monza
65' Wissel Hellas Verona Wissel Cyril Ngonge voor Darko Lazović Hellas Verona
66' Wissel Monza Wissel Valentín Carboni voor Samuele Vignato Monza
66' Wissel Monza Wissel Warren Bondo voor Andrea Colpani Monza
70' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor Davide Faraoni Hellas Verona
73' Doelpunt Monza Doelpunt Lorenzo Colombo met assist van Valentín Carboni Monza 0-2
75' Wissel Hellas Verona Wissel Riccardo Saponara voor Federico Bonazzoli Hellas Verona
75' Wissel Hellas Verona Wissel Jackson Tchatchoua voor Davide Faraoni Hellas Verona
84' Doelpunt Monza Doelpunt Luca Caldirola met assist van Georgios Kyriakopoulos Monza 0-3
85' Wissel Monza Wissel Jean-Daniel Akpa Akpro voor Roberto Gagliardini Monza
86' Wissel Monza Wissel Jean-Daniel Akpa Akpro voor Roberto Gagliardini Monza
86' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt Michael Folorunsho met assist van Cyril Ngonge Hellas Verona 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Hellas Verona - Monza
Opstellingen Hellas Verona - Monza
De opstellingen van Hellas Verona en Monza zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hellas Verona gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Monza zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Hellas Verona - Monza

Hellas Verona en Monza treffen elkaar in de 11e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giuseppe Collu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hellas Verona en Monza in de Serie A vond plaats op 12 maart 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Monza favoriet. 1 keer wist de ploeg van Hellas Verona te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Hellas Verona. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hellas Verona 0
Winst Monza 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hellas Verona op een 17e positie staat, terwijl we Monza terugvinden op de 10e plaats.