Nabeschouwing Inter Milan - Genoa (2-1) || Serie A 2023/2024

Maandag 4 maart 2024 - 20:45 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Inter Milan het maandag 4 maart 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Genoa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Inter Milan - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Genoa (2-1)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Genoa is onder leiding van scheidsrechter Giovanni Ayroldi geëindigd in een 2-1 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Kristjan Asllani, waarmee Inter met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 38e minuut voor dat Inter via Alexis Sánchez op 2-0 kwam te staan. In de 54e minuut wist Genoa de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Johan Vásquez. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Genoa kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Giovanni Ayroldi, waardoor Inter Milan dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Inter Milan - Genoa 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Morten Frendrup Genoa
21' Gele kaart Inter Gele kaart voor Simone Inzaghi Inter
22' Gele kaart Inter Gele kaart voor Denzel Dumfries Inter
30' Doelpunt Inter Doelpunt Kristjan Asllani met assist van Alexis Sánchez Inter 1-0
35' Nicolò Barella Inter
38' Penalty Inter Penalty Alexis Sánchez Inter 2-0
46' Wissel Inter Wissel Matteo Darmian voor Denzel Dumfries Inter
46' Wissel Genoa Wissel Kevin Strootman voor Morten Frendrup Genoa
47' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Kevin Strootman Genoa
54' Doelpunt Genoa Doelpunt Johan Vásquez Genoa 2-1
61' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Johan Vásquez Genoa
63' Wissel Genoa Wissel Vitinha voor Junior Messias Genoa
63' Wissel Genoa Wissel Djed Spence voor Aarón Martín Genoa
65' Wissel Inter Wissel Francesco Acerbi voor Federico Dimarco Inter
65' Wissel Inter Wissel Marcus Thuram voor Alexis Sánchez Inter
69' Gele kaart Inter Gele kaart voor Lautaro Martínez Inter
73' Wissel Inter Wissel Yann Bisseck voor Benjamin Pavard Inter
76' Wissel Inter Wissel Marko Arnautović voor Lautaro Martínez Inter
88' Wissel Genoa Wissel Caleb Ekuban voor Stefano Sabelli Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Genoa
Opstellingen Inter Milan - Genoa
De opstellingen van Inter Milan en Genoa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Genoa zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Genoa

Inter Milan en Genoa treffen elkaar in de 27e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giovanni Ayroldi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Genoa in de Serie A vond plaats op 29 december 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 19 keer te winnen, terwijl Genoa slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Inter Milan 19
Winst Genoa 5
Gelijkspel 7
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter Milan op een 1e positie staat, terwijl we Genoa terugvinden op de 12e plaats.