Nabeschouwing Inter Milan - Monza (2-0) || Serie A 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 20:45 uurIn de Serie A 2023/2024 neemt Inter Milan het zaterdag 19 augustus 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Monza. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Inter Milan - Monza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Monza (2-0)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Monza is onder leiding van scheidsrechter Andrea Colombo geëindigd in een 2-0 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Inter Milan - Monza
Goals
2
0
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
22
12
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
97
102
Gevaarlijke aanvallen
61
47
Passes
474
528
Overtredingen
8
13
Buitenspel
1
1
Corners
8
3
Wissels
5
5
LIVE Inter Milan - Monza 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Monza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Monza
Opstellingen Inter Milan - Monza

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Inter Milan - Monza

Inter Milan en Monza treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andrea Colombo en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Monza in de Serie A vond plaats op 15 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Monza. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Monza favoriet. 1 keer wist de ploeg van Inter Milan te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Inter Milan. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Inter Milan 0
Winst Monza 1
Gelijkspel 1
Totaal 2

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Inter Milan - Monza Opstelling Inter Milan Opstelling Monza Live Inter Milan - Monza Live Inter Milan - Monza kijken Inter Milan - Monza kijken Live Inter Milan - Monza stream Inter Milan - Monza Fox Sports Nabeschouwing Inter Milan - Monza Uitslag Inter Milan - Monza Statistieken Inter Milan - Monza Serie A 2023/2024 Inter Milan - Monza wedden Inter Milan - Monza gokken Inter Milan - Monza Unibet