Nabeschouwing Inter Milan - Roma (1-0) || Serie A 2023/2024

Zondag 29 oktober 2023 - 18:00 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Inter Milan het zondag 29 oktober 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Inter Milan - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Roma (1-0)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Roma is onder leiding van scheidsrechter Fabio Maresca geëindigd in een 1-0 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 81e minuut door Marcus Thuram, waarmee Inter met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Fabio Maresca, waardoor Inter Milan de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Inter Milan - Roma 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Roma Gele kaart voor Gianluca Mancini Roma
33' Gele kaart Inter Gele kaart voor Benjamin Pavard Inter
46' Wissel Inter Wissel Matteo Darmian voor Benjamin Pavard Inter
47' Gele kaart Roma Gele kaart voor Evan Ndicka Roma
50' Gele kaart Roma Gele kaart voor Leandro Paredes Roma
56' Gele kaart Inter Gele kaart voor Hakan Calhanoglu Inter
64' Gele kaart Inter Gele kaart voor Alessandro Bastoni Inter
68' Gele kaart Roma Gele kaart voor Bryan Cristante Roma
74' Wissel Inter Wissel Zeki Celik voor Nicola Zalewski Inter
75' Wissel Roma Wissel Kristjan Asllani voor Hakan Calhanoglu Roma
75' Wissel Inter Wissel Davide Frattesi voor Henrikh Mkhitaryan Inter
81' Doelpunt Inter Doelpunt Marcus Thuram met assist van Federico Dimarco Inter 1-0
83' Wissel Inter Wissel Carlos Augusto voor Federico Dimarco Inter
84' Wissel Roma Wissel Houssem Aouar voor Stephan El Shaarawy Roma
84' Wissel Roma Wissel Andrea Belotti voor Edoardo Bove Roma
85' Wissel Inter Wissel Stefan de Vrij voor Denzel Dumfries Inter
89' Wissel Roma Wissel Sardar Azmoun  voor Leandro Paredes Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Roma
Opstellingen Inter Milan - Roma
De opstellingen van Inter Milan en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Roma zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.