Nabeschouwing Inter Milan - Salernitana (4-0) || Serie A 2023/2024

Vrijdag 16 februari 2024 - 21:00 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Inter Milan het vrijdag 16 februari 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Salernitana. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Inter Milan - Salernitana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Salernitana (4-0)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Salernitana is onder leiding van scheidsrechter Marco Piccinini geëindigd in een 4-0 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Marcus Thuram, waarmee Inter met 1-0 de leiding nam. Inter vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Lautaro Martínez op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 40e minuut volgde een derde treffer van Inter, waarmee Denzel Dumfries zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Inter in de 90e minuut, nadat Marko Arnautović de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Inter Milan.

LIVE Inter Milan - Salernitana 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Salernitana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Inter Doelpunt Marcus Thuram met assist van Carlos Augusto Inter 1-0
19' Doelpunt Inter Doelpunt Lautaro Martínez met assist van Carlos Augusto Inter 2-0
24' Wissel Salernitana Wissel Giulio Maggiore voor Jérôme Boateng Salernitana
40' Doelpunt Inter Doelpunt Denzel Dumfries Inter 3-0
60' Wissel Inter Wissel Marko Arnautović voor Lautaro Martínez Inter
60' Wissel Inter Wissel Davy Klaassen voor Henrikh Mkhitaryan Inter
60' Wissel Inter Wissel Alexis Sánchez voor Marcus Thuram Inter
64' Wissel Salernitana Wissel Shon Weissman voor Boulaye Dia Salernitana
65' Wissel Salernitana Wissel Mateusz Legowski voor Lassana Coulibaly  Salernitana
66' Wissel Inter Wissel Kristjan Asllani voor Hakan Çalhanoğlu  Inter
71' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor Loum Tchaouna Salernitana
77' Wissel Inter Wissel Tajon Buchanan voor Alessandro Bastoni Inter
80' VAR: Afgekeurd doelpunt Marko Arnautović Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Marko Arnautović Inter
83' Wissel Salernitana Wissel Grigoris Kastanos voor Alessandro Zanoli Salernitana
83' Wissel Salernitana Wissel Simy voor Loum Tchaouna Salernitana
90' Doelpunt Inter Doelpunt Marko Arnautović Inter 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Salernitana
Opstellingen Inter Milan - Salernitana
De opstellingen van Inter Milan en Salernitana zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Salernitana zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Salernitana

Inter Milan en Salernitana treffen elkaar in de 25e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Piccinini en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Salernitana in de Serie A vond plaats op 30 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Salernitana slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Inter Milan 4
Winst Salernitana 0
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter Milan op een 1e positie staat, terwijl we Salernitana terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.