Nabeschouwing Lecce - Hellas Verona (0-1) || Serie A 2023/2024

Zondag 10 maart 2024 - 12:30 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Lecce het zondag 10 maart 2024 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Hellas Verona. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Via del Mare in Lecce.

Via de Lecce - Hellas Verona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lecce - Hellas Verona (0-1)

Het Serie A duel tussen Lecce en Hellas Verona is onder leiding van scheidsrechter Daniele Chiffi geëindigd in een 0-1 overwinning voor Hellas Verona. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Michael Folorunsho, waarmee Hellas Verona met 0-1 de leiding nam. In de 38e minuut moest Roberto DAversa van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Daniele Chiffi een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Lecce verder met een speler minder. In de 98e minuut moest Hellas Verona verder met een man minder nadat Thomas Henry een rode kaart had gekregen. Het lukte Lecce in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Hellas Verona.

LIVE Lecce - Hellas Verona 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lecce - Hellas Verona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt Michael Folorunsho met assist van Tomas Suslov Hellas Verona 0-1
24' Lameck Banda  Lecce
37' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Lameck Banda  Lecce
38' Rode kaart Lecce Rode kaart voor Roberto DAversa Lecce
43' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor Jackson Tchatchoua Hellas Verona
58' Wissel Hellas Verona Wissel Karol Swiderski voor Tijjani Noslin Hellas Verona
58' Wissel Hellas Verona Wissel Fabien Centonze voor Jackson Tchatchoua Hellas Verona
60' Wissel Lecce Wissel Roberto Piccoli voor Pontus Almqvist Lecce
70' Wissel Lecce Wissel Patrick Dorgu voor Antonino Gallo Lecce
70' Wissel Lecce Wissel Nicola Sansone voor Lameck Banda  Lecce
76' Wissel Hellas Verona Wissel Stefan Mitrović voor Darko Lazović Hellas Verona
76' Wissel Hellas Verona Wissel Daniel Silva voor Suat Serdar Hellas Verona
79' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Nicola Sansone Lecce
80' Wissel Lecce Wissel Alexis Blin voor Ylber Ramadani Lecce
80' Wissel Lecce Wissel Santiago Pierotti voor Rémi Oudin Lecce
84' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor Daniel Silva Hellas Verona
86' Wissel Hellas Verona Wissel Thomas Henry voor Tomas Suslov Hellas Verona
91' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor Thomas Henry Hellas Verona
91' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Marin Pongracic Lecce
98' Rode kaart Hellas Verona Rode kaart voor Thomas Henry Hellas Verona
Video hoogtepunten en samenvatting Lecce - Hellas Verona
Opstellingen Lecce - Hellas Verona
De opstellingen van Lecce en Hellas Verona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lecce gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Hellas Verona zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Lecce - Hellas Verona

Lecce en Hellas Verona treffen elkaar in de 28e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Chiffi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lecce en Hellas Verona in de Serie A vond plaats op 27 november 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Hellas Verona favoriet. 4 keer wist de ploeg van Lecce te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lecce. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lecce 0
Winst Hellas Verona 4
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lecce op een 14e positie staat, terwijl we Hellas Verona terugvinden op de 18e plaats.