Nabeschouwing Lecce - Inter Milan (0-4) || Serie A 2023/2024

Zondag 25 februari 2024 - 18:00 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Lecce het zondag 25 februari 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Via del Mare in Lecce.

Via de Lecce - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lecce - Inter Milan (0-4)

Het Serie A duel tussen Lecce en Inter Milan is onder leiding van scheidsrechter Daniele Doveri geëindigd in een 0-4 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Lautaro Martínez, waarmee Inter met 0-1 de leiding nam. Inter vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Davide Frattesi op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut volgde een derde treffer van Inter, waarmee Lautaro Martínez zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Inter in de 67e minuut, nadat Stefan de Vrij de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Inter Milan.

LIVE Lecce - Inter Milan 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lecce - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Nicola Sansone Lecce
15' Doelpunt Inter Doelpunt Lautaro Martínez met assist van Kristjan Asllani Inter 0-1
38' Gele kaart Inter Gele kaart voor Kristjan Asllani Inter
54' Doelpunt Inter Doelpunt Davide Frattesi met assist van Alexis Sánchez Inter 0-2
55' Wissel Inter Wissel Nicolò Barella voor Kristjan Asllani Inter
56' Doelpunt Inter Doelpunt Lautaro Martínez met assist van Davide Frattesi Inter 0-3
57' Wissel Lecce Wissel Mohamed Kaba voor Hamza Rafia Lecce
57' Wissel Lecce Wissel Lameck Banda  voor Nicola Sansone Lecce
57' Wissel Lecce Wissel Joan González voor Ahmed Touba Lecce
63' Gele kaart Inter Gele kaart voor Henrikh Mkhitaryan Inter
64' Wissel Inter Wissel Davy Klaassen voor Henrikh Mkhitaryan Inter
65' Wissel Inter Wissel Marko Arnautović voor Lautaro Martínez Inter
67' Doelpunt Inter Doelpunt Stefan de Vrij met assist van Federico Dimarco Inter 0-4
76' Wissel Inter Wissel Tajon Buchanan voor Federico Dimarco Inter
76' Wissel Inter Wissel Ebenezer Akinsamiro voor Davide Frattesi Inter
77' Wissel Lecce Wissel Rémi Oudin voor Pontus Almqvist Lecce
79' Wissel Lecce Wissel Medon Berisha voor Ylber Ramadani Lecce
Video hoogtepunten en samenvatting Lecce - Inter Milan
Opstellingen Lecce - Inter Milan
De opstellingen van Lecce en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lecce gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lecce - Inter Milan

Lecce en Inter Milan treffen elkaar in de 26e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lecce en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 23 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 10 keer wist de ploeg van Lecce te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Lecce. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lecce 1
Winst Inter Milan 10
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lecce op een 14e positie staat, terwijl we Inter Milan terugvinden op de 1e plaats.