Nabeschouwing Lecce - Juventus (0-3) || Serie A 2023/2024

Zondag 21 januari 2024 - 20:45 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Lecce het zondag 21 januari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Via del Mare in Lecce.

Via de Lecce - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lecce - Juventus (0-3)

Het Serie A duel tussen Lecce en Juventus is onder leiding van scheidsrechter Daniele Doveri geëindigd in een 0-3 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door Dušan Vlahović, waarmee Juventus met 0-1 de leiding nam. Juventus vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Dušan Vlahović op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Bremer van Juventus die de 0-3 wist te maken in de 85e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniele Doveri, waardoor Juventus dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lecce - Juventus 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lecce - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Weston McKennie Juventus
57' Wissel Juventus Wissel Timothy Weah  voor Fabio Miretti Juventus
59' Doelpunt Juventus Doelpunt Dušan Vlahović met assist van Andrea Cambiaso Juventus 0-1
60' Wissel Lecce Wissel Alexis Blin voor Joan González Lecce
65' Wissel Lecce Wissel Santiago Pierotti voor Rémi Oudin Lecce
65' Wissel Lecce Wissel Patrick Dorgu voor Antonino Gallo Lecce
68' Doelpunt Juventus Doelpunt Dušan Vlahović met assist van Weston McKennie Juventus 0-2
72' Wissel Lecce Wissel Roberto Piccoli voor Nikola Krstović Lecce
72' Wissel Lecce Wissel Nicola Sansone voor Pontus Almqvist Lecce
74' Wissel Juventus Wissel Samuel Iling voor Filip Kostić Juventus
74' Wissel Juventus Wissel Arkadiusz Milik voor Kenan Yıldız Juventus
81' Wissel Juventus Wissel Alex Sandro voor Andrea Cambiaso Juventus
85' Doelpunt Juventus Doelpunt Bremer met assist van Samuel Iling Juventus 0-3
89' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Mohamed Kaba Lecce
Video hoogtepunten en samenvatting Lecce - Juventus
Opstellingen Lecce - Juventus
De opstellingen van Lecce en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lecce gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Juventus zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Massimiliano Allegri
Voorbeschouwing Lecce - Juventus

Lecce en Juventus treffen elkaar in de 21e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lecce en Juventus in de Serie A vond plaats op 26 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Juventus favoriet. 9 keer wist de ploeg van Lecce te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Lecce. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lecce 1
Winst Juventus 9
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lecce op een 14e positie staat, terwijl we Juventus terugvinden op de 2e plaats.