Nabeschouwing Lecce - Torino (0-1) || Serie A 2023/2024

Zaterdag 28 oktober 2023 - 18:00 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Lecce het zaterdag 28 oktober 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Via del Mare in Lecce.

Via de Lecce - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lecce - Torino (0-1)

Het Serie A duel tussen Lecce en Torino is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Aureliano geëindigd in een 0-1 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door Alessandro Buongiorno, waarmee Torino met 0-1 de leiding nam. In de 96e minuut moest Ivan Juric van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Gianluca Aureliano een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Torino verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Torino.

LIVE Lecce - Torino 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lecce - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Torino Gele kaart voor Gvidas Gineitis Torino
25' Gele kaart Torino Gele kaart voor Karol Linetty Torino
35' Gele kaart Torino Gele kaart voor Valentino Lazaro Torino
35' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Valentin Gendrey Lecce
40' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Hamza Rafia Lecce
41' Doelpunt Torino Doelpunt Alessandro Buongiorno met assist van Samuele Ricci Torino 0-1
56' Wissel Lecce Wissel Rémi Oudin voor Hamza Rafia Lecce
56' Wissel Lecce Wissel Gabriel Strefezza voor Pontus Almqvist Lecce
62' Wissel Lecce Wissel Roberto Piccoli voor Nikola Krstovic Lecce
62' Wissel Lecce Wissel Nicola Sansone voor Lameck Banda Lecce
64' Wissel Torino Wissel Duván Zapata voor Pietro Pellegri Torino
71' Gele kaart Torino Gele kaart voor Ricardo Rodríguez Torino
78' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Antonino Gallo Lecce
81' Wissel Lecce Wissel Patrick Dorgu voor Antonino Gallo Lecce
81' Wissel Torino Wissel Adrien Tamèze voor Samuele Ricci Torino
82' Wissel Torino Wissel Ivan Ilic voor Gvidas Gineitis Torino
96' Rode kaart Torino Rode kaart voor Ivan Juric Torino
94' Gele kaart Torino Gele kaart voor Adrien Tamèze Torino
95' Wissel Torino Wissel David Zima voor Raoul Bellanova Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Lecce - Torino
Opstellingen Lecce - Torino
De opstellingen van Lecce en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lecce gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Torino zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lecce - Torino

Lecce en Torino treffen elkaar in de 10e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Aureliano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lecce en Torino in de Serie A vond plaats op 12 maart 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Torino. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Torino favoriet. 3 keer wist de ploeg van Lecce te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Lecce. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lecce 2
Winst Torino 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lecce op een 10e positie staat, terwijl we Torino terugvinden op de 15e plaats.