Nabeschouwing Milan - Atalanta (1-1) || Serie A 2023/2024

Zondag 25 februari 2024 - 20:45 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Milan het zondag 25 februari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Milan - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Atalanta (1-1)

De Serie A 2023/2024 wedstrijd tussen Milan en Atalanta geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Milan kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Rafael Leão. Een benutte penalty van Teun Koopmeiners in de 42e minuut zorgde er even later voor dat Atalanta weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Milan - Atalanta 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Milan Doelpunt Rafael Leão met assist van Theo Hernández Milan 1-0
40' Gele kaart Milan Gele kaart voor Stefano Pioli Milan
40' Emil Holm Atalanta
42' Penalty Atalanta Penalty Teun Koopmeiners Atalanta 1-1
44' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor Marten de Roon Atalanta
48' Gele kaart Milan Gele kaart voor Emil Holm Milan
48' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor Rafael Leão Atalanta
46' Wissel Atalanta Wissel Ademola Lookman voor Charles De Ketelaere Atalanta
46' Wissel Atalanta Wissel Davide Zappacosta voor Emil Holm Atalanta
56' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor Ademola Lookman Atalanta
57' Wissel Milan Wissel Davide Calabria voor Alessandro Florenzi Milan
63' Wissel Atalanta Wissel Gianluca Scamacca voor Aleksei Miranchuk Atalanta
79' Wissel Milan Wissel Yunus Musah voor Ismael Bennacer Milan
79' Wissel Atalanta Wissel Isak Hien voor Matteo Ruggeri Atalanta
88' Wissel Milan Wissel Noah Okafor voor Christian Pulišić Milan
89' Wissel Atalanta Wissel Rafael Tolói voor Giorgio Scalvini Atalanta
94' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor Éderson Atalanta
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Atalanta
Opstellingen Milan - Atalanta
De opstellingen van Milan en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Milan - Atalanta

Milan en Atalanta treffen elkaar in de 26e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Atalanta in de Serie A vond plaats op 9 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atalanta. Op basis van de afgelopen 33 duels tussen beide ploegen is Milan favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Atalanta slechts 11 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Milan 14
Winst Atalanta 11
Gelijkspel 8
Totaal 33

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milan op een 3e positie staat, terwijl we Atalanta terugvinden op de 5e plaats.