Nabeschouwing Milan - Napoli (1-0) || Serie A 2023/2024

Zondag 11 februari 2024 - 20:45 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Milan het zondag 11 februari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Milan - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Napoli (1-0)

Het Serie A duel tussen Milan en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Daniele Doveri geëindigd in een 1-0 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Theo Hernández, waarmee Milan met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Milan dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Milan.

LIVE Milan - Napoli 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Milan Doelpunt Theo Hernández met assist van Rafael Leão Milan 1-0
37' Wissel Milan Wissel Alessandro Florenzi voor Davide Calabria Milan
46' Wissel Napoli Wissel Matteo Politano voor Leo Østigård Napoli
55' Wissel Napoli Wissel Giacomo Raspadori voor Giovanni Simeone Napoli
65' Wissel Milan Wissel Yunus Musah voor Ismael Bennacer Milan
66' Wissel Milan Wissel J. Šimić voor Simon Kjær Milan
76' Wissel Napoli Wissel Jesper Lindstrøm voor Piotr Zielinski Napoli
76' Wissel Napoli Wissel Mathías Olivera voor Pasquale Mazzocchi Napoli
80' Wissel Milan Wissel Luka Jović voor Olivier Giroud Milan
81' Wissel Milan Wissel Álex Jiménez voor Christian Pulišić Milan
85' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Juan Jesus  Napoli
89' Wissel Napoli Wissel Cyril Ngonge voor Juan Jesus  Napoli
96' Gele kaart Milan Gele kaart voor Theo Hernández Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Napoli
Opstellingen Milan - Napoli
De opstellingen van Milan en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Napoli zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Milan - Napoli

Milan en Napoli treffen elkaar in de 24e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Napoli in de Serie A vond plaats op 29 oktober 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 33 duels tussen beide teams is Napoli favoriet. 13 keer wist de ploeg van Milan te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Milan. 12 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Milan 8
Winst Napoli 13
Gelijkspel 12
Totaal 33

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milan op een 3e positie staat, terwijl we Napoli terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.