Nabeschouwing Monza - Bologna (0-0) || Serie A 2023/2024

Donderdag 28 september 2023 - 18:30 uur



In de Serie A 2023/2024 neemt Monza het donderdag 28 september 2023 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Bologna. De wedstrijd wordt gespeeld in U-Power Stadium in Monza.

Via de Monza - Bologna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monza - Bologna (0-0)

De Serie A 2023/2024 wedstrijd tussen Monza en Bologna geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Monza en Bologna gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Bologna kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Wedstrijdstatistieken Monza - Bologna
Balbezit
48%
52%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
5
3
Schoten totaal
10
8
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
99
119
Gevaarlijke aanvallen
47
50
Passes
462
525
Overtredingen
9
15
Buitenspel
2
2
Corners
7
5
Wissels
5
5
LIVE Monza - Bologna 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monza - Bologna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Monza - Bologna
Opstellingen Monza - Bologna

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Monza - Bologna

Monza en Bologna treffen elkaar in de 6e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivano Pezzuto en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Monza en Bologna in de Serie A vond plaats op 12 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Monza. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Monza als Bologna wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Monza 1
Winst Bologna 1
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monza op een 15e positie staat, terwijl we Bologna terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Monza - Bologna Opstelling Monza Opstelling Bologna Live Monza - Bologna Live Monza - Bologna kijken Monza - Bologna kijken Live Monza - Bologna stream Monza - Bologna Fox Sports Nabeschouwing Monza - Bologna Uitslag Monza - Bologna Statistieken Monza - Bologna Serie A 2023/2024 Monza - Bologna wedden Monza - Bologna gokken Monza - Bologna Unibet