Nabeschouwing Monza - Cagliari (1-0) || Serie A 2023/2024

Zaterdag 16 maart 2024 - 15:00 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Monza het zaterdag 16 maart 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in U-Power Stadium in Monza.

Via de Monza - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monza - Cagliari (1-0)

Het Serie A duel tussen Monza en Cagliari is onder leiding van scheidsrechter Matteo Marcenaro geëindigd in een 1-0 overwinning voor Monza. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door Daniel Maldini, waarmee Monza met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Monza.

LIVE Monza - Cagliari 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monza - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Monza Gele kaart voor Armando Izzo Monza
42' Doelpunt Monza Doelpunt Daniel Maldini Monza 1-0
46' Wissel Cagliari Wissel Gaetano Oristanio voor Jakub Jankto Cagliari
46' Wissel Cagliari Wissel Matteo Prati voor Antoine Makoumbou Cagliari
59' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor Alessandro Deiola Cagliari
63' Wissel Monza Wissel Roberto Gagliardini voor Dany Mota Monza
63' Wissel Monza Wissel Alessio Zerbin voor Daniel Maldini Monza
65' Gele kaart Monza Gele kaart voor Warren Bondo Monza
74' Wissel Monza Wissel Valentín Carboni voor Andrea Colpani Monza
75' Wissel Monza Wissel Luca Caldirola voor Samuele Birindelli Monza
82' Wissel Monza Wissel Lorenzo Colombo voor Milan Đurić Monza
84' Wissel Cagliari Wissel Paulo Azzi voor Tommaso Augello Cagliari
84' Wissel Cagliari Wissel Kingstone Mutandwa voor Eldor Shomurodov  Cagliari
88' Wissel Cagliari Wissel Nicolas Viola voor Alessandro Deiola Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting Monza - Cagliari
Opstellingen Monza - Cagliari
De opstellingen van Monza en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monza gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cagliari zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Monza - Cagliari

Monza en Cagliari treffen elkaar in de 29e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matteo Marcenaro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Monza en Cagliari in de Serie A vond plaats op 26 november 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Monza 0
Winst Cagliari 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monza op een 10e positie staat, terwijl we Cagliari terugvinden op de 15e plaats.