Nabeschouwing Monza - Genoa (1-0) || Serie A 2023/2024

Zondag 10 december 2023 - 15:00 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Monza het zondag 10 december 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Genoa. De wedstrijd wordt gespeeld in U-Power Stadium in Monza.

Via de Monza - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monza - Genoa (1-0)

Het Serie A duel tussen Monza en Genoa is onder leiding van scheidsrechter Giuseppe Collu geëindigd in een 1-0 overwinning voor Monza. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 83e minuut door Dany Mota, waarmee Monza met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Giuseppe Collu, waardoor Monza de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Monza - Genoa 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monza - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Johan Vásquez Genoa
56' Wissel Monza Wissel Mirko Marić voor Lorenzo Colombo Monza
57' Wissel Monza Wissel Dany Mota voor Valentín Carboni Monza
65' Gele kaart Monza Gele kaart voor Georgios Kyriakopoulos Monza
72' Wissel Monza Wissel José Machín voor Patrick Ciurria Monza
72' Wissel Monza Wissel Jean-Daniel Akpa Akpro voor Roberto Gagliardini Monza
78' Wissel Genoa Wissel Seydou Fini voor Ridgeciano Haps Genoa
78' Wissel Genoa Wissel Silvan Hefti voor Junior Messias Genoa
83' Doelpunt Monza Doelpunt Dany Mota met assist van Pedro Pereira Monza 1-0
86' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Morten Frendrup Genoa
87' Wissel Monza Wissel Giulio Donati voor Andrea Colpani Monza
88' Wissel Genoa Wissel Caleb Ekuban voor Stefano Sabelli Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Monza - Genoa
Opstellingen Monza - Genoa
De opstellingen van Monza en Genoa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monza gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Genoa zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Monza - Genoa

Monza en Genoa treffen elkaar in de 15e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giuseppe Collu en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Monza en Genoa elkaar treffen in de Serie A.

Winst Monza 0
Winst Genoa 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monza op een 12e positie staat, terwijl we Genoa terugvinden op de 14e plaats.